Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

ŽRTVE ZEMLJOPISA VI - KONAČNI PAD

ŽRTVE ZEMLJOPISA VI - KONAČNI PAD

location-iconPark Opatovina, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

ŽRTVE ZEMLJOPISA VI - KONAČNI PAD

1.00 EUR

10.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za ŽRTVE ZEMLJOPISA VI - KONAČNI PAD, 03.11.2024. v Park Opatovina, Zagreb

Žrtve zemljopisa VI: Konačni pad
Ideja i koncept: Miran Kurspahić i Rona Žulj
Tekst: Miran Kurspahić, Rona Žulj, Sven Jakir, Dean Krivačić
Režija: Miran Kurspahić
Dramaturgija: Rona Žulj
Izvođači: Sven Jakir, Dean Krivačić, Miran Kurspahić
Grafičko oblikovanje: Barbara Bjeliš – Studio Kanu
Društvene mreže i marketing: Dina Zastavniković
Program je ostvaren uz potporu Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba te Ministarstva kulture i medija RH

Žrtve Zemljopisa VI - Konačni pad su završni dio kazališne trilogije koja je svoje satiričko putovanje započela prije 15 godina. U prvom su se nastavku Žrtve (Sven Jakir, Dean Krivačić, Miran Kurspahić) trsile ne bi li se dopale europskim kazališnim krugovima. U drugom nastavku, 2019., isti se trojac pokušao dokazati sve desnije zakrenutoj domovini. U ovom, trećem i finalnom nastavku, Žrtve odustaju od umjetnosti i prihvaćaju se onoga što donosi dobit i ugodan život: turizma. Kroz ironijski ali posvećen pristup klasičnoj formi vođenog obilaska, Žrtve kao i uvijek satiričkom oštricom seciraju društvo, kulturu i duh vremena u kojem se nalaze. Nekad glumci i umjetnici, sada turistički vodiči, Žrtve pretvaraju Gornji grad u svoju pozornicu. Tura se obraća strancima, ali svi s eurima su dobrodošli. Povijest, sadašnjost, arhitektura i umjetnost u potpunosti su fabricirani, a novi narativ prilagođen prosvjećenim, osviještenim strancima. U činu očajnika, Žrtve zemljopisa provode svoje mapiranje metropole, isplanirano isključivo kako bi svoju klijentelu držali zaintrigiranom i zabavljenom. Napojnice ili bakšiš nisu samo način života već nova Hrvatska paradigma. Krležina premisa o Hrvatima kao Habsburškim konjušarima koja se provlači Žrtvama Zemljopisa od samog početka u ovoj tragikomičnoj završnici trilogije odjekuje možda značajnije i teže nego ikad.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.