Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Vino u Tvrđavi Brod

Vino u Tvrđavi Brod

location-iconTvrđava Slavonski Brod, Slavonski Brod

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Vino u Tvrđavi Brod, 24.08.2024. v Tvrđava Slavonski Brod, Slavonski Brod

O festivalu

U baroknoj Tvrđavi Brod i ove godine se organizira ljetni vinski festival. Brojna festivalska događanja, rashlađena vina, slavonske delicije i jedinstveni ambijent Tvrđave Brod idealni su za provesti vikend u Slavonskom Brodu. Svoja vina će predstaviti vinari iz Slavonije i Baranje, uz goste iz drugih vinskih regija. Festivalski program započinje već u subotu srijedu 17.8. i traje do 24.8. kada se i održava središnji događaj Vino u Tvrđavi Brod.

Lokacija i sadržaj

Tvrđava Brod je barokna tvrđava građena u 18. stoljeću i nalazi se u središtu Slavonskog Broda. Iako joj je primarna funkcija bila obrambena, zanimljivost je da su vinari iz Udruge brodskih vinogradara još u 19. stoljeću svoja vina čuvali u kazamatima brodske tvrđave. Prostor tvrđave danas se koristi za obrazovni, kulturni i zabavni sadržaj. Posjetiteljima festivala će svoja vrata otvoriti i Galerija Ružić i Kuća tambure kao jedinstveni spoj tradicije i modernih glazbenih sadržaj.

Festivalski događaji će se od 21.8 do 23.8. održati će se i u Kući Ivane Brlić Mažuranić te Gradskoj knjižnici Slavonski Brod. Dane prije festivala ili jutro nakon festivala iskoristite za šetnju uz rijeku Savu, kupanje na kupalištu Poloj ili gradskim bazenima, posjetite bogatu ugostiteljsku ponudu ili uređene planinarske rute na Dilj gori.

Parking i smještaj

Uz samu Tvrđavu Brod nalazi se veliki besplatni parking. Lokacija festivala udaljena je 5 minuta vožnje od izlaza s autoceste Slavonski Brod Zapad. Tvrđava se nalazi 5 minuta hoda od glavnog gradskog trga te je lako do nje doći i pješke.

Brojni hoteli, pansioni i apartmani ponuditi će smještaj posjetiteljima festivala. Popis smještajnog kapaciteta u Slavonskom Brodu pogledajte na LINK https://www.tzgsb.hr/index.php?page=smjestaj

Ulaznice

Ulaz na festival je festivalska čaša, a vina se konzumiraju uz festivalske bonove. Posjetitelji zadržavaju čaše i one se neće refundirati. U pretprodaji se nalaze ulazni paketi koji uključuju festivalsku čašu i 5 konzumacijskih bonova za 15 €. Čaša i bonovi će se moći kupiti i na samom festivalu, ali radi izbjegavanja gužvi predlažemo unaprijed kupiti ulazni paket na stranicama entro.hr ili u Turističko-informativnom centru na Trgu I. B. Mažuranić 7a.

Kontakt:

Turistički klaster „Slavonska Košarica“
Trg Pobjede 28/1 Slavonski Brod
 email: [email protected]

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.