Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Vatrogasci uz Martinje!

Vatrogasci uz Martinje!

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Vatrogasci uz Martinje!, 10.11.2023. - 11.11.2023. v Klub Boogaloo, Zagreb

 Kraljevi dobrog provoda popularni Vatrogasci zasvirat će nam i na ovogodišnjem Martinju!  Koncert kreće od 21.30h, a vrata se otvaraju od 20h!

Band iz naroda, kako sami sebe nazivaju, priprema nam i ovaj put odličnu zabavu za Martinje. Veterani u svijetu zabave sa stažom od preko 30 godina i dan danas prave pravi lom na svojim live nastupima. S tradicijom još od davne 1991., Vatrogasci su bend čija je misija, kako sami kažu, oduševiti smijehom, lošom i dobrom glazbom i još boljom zezancijom! Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka, ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Oni su bend koji je, vjerovali ili ne, u karijeri snimio čak 13 studijskih albuma i izdao dva kompilacijska. Vatrogasci koji uvijek naprave pravi urnebes na svom live nastupu zasigurno su dobra kombinacija s Martinjem, na kojemu ćemo uz odličnu zabavu ponuditi i akcijske cijene vina.

Prva "vatrogasna" melodija snimljena je krajem 1991. godine pod nazivom "Vatrogasac Mirko". Tiho (Tihomir Borošak) i Deki (Dean Parmak), kompanjoni u smislu studijskog rada, snimili su je tijekom jednosatne pauze dok su čekali sljedećeg klijenta. Pošto je trebalo pjesmu i otpjevati, pozvali su Bubija (Vladimir Pavelić), tadašnjeg kolegu iz pratećeg sastava Jasne Zlokić. "Vatrogasac Mirko" je ubrzo postala najpresnimavanija pjesma među glazbenicima po njoj su Vatrogasci i dobili ime. Uslijedile su "Ritam iza denser", "Više-manje, manje-više" i "Ženićute". Nakon što su te četiri melodije napravile čudo, diskografska kuća "Euroton" ponudila se za izdavača, te je u lipnju 1992. godine izašao prvijenac pod nazivom "Vatrogasna zabava vol.1", koja je pokrenula dugogodišnju vatrogasnu karijeru.

Vatrogasci uvijek obrađuju teme iz života, doduše na svoj način i to kroz parodiju. U svojim počecima rijetko su se pojavljivali u medijima, zapravo publika je sama pronašla njih kroz dance folk ritam „Ritam iza densera“ koji je spontano nastao kao zafrkancija na tadašnji dance hit, koji su još zamotali u folk ruho. A mnogi poznati pjevači bili su zamotani u „vatrogasno“ ruho!. Urnebesni trio poznat po odličnoj atmosferi, godinama zabavlja publiku sa svojim prepoznatljivim obradama hit pjesama raznolikih žanrova i pretvaranju istih u narodnjačku glazbu. Prati ih glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici, pa ni sumnjamo da će na ovaj najveseliji blagdan u Hrvata napraviti odličan provod.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.