Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Tunel - Marko Nastić

Tunel - Marko Nastić

location-iconTunel, Šibenik

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Marko Nastić

1.00 EUR

10.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Tunel - Marko Nastić, 05.10.2024. - 06.10.2024. v Tunel, Šibenik

Izložbom Kulturaljke, prodajnom izložbom našeg brenda The Štraca i odličnom elektroničkom muzikom kreće u subotu, 5. listopada nova sezona u šibenskom Tunelu. 


U goste nam dolazi ‘Easy Tiger’ iz Srbije, Marko Nastić s kojim će dj pult dijeliti njegov sunarodnjak Cope koji je već neko vrijeme na šibenskoj adresi.


Marko Nastić odavno je veliko internacionalno ime, DJ i odličan producent kojeg je lokalna publika imala prilike vidjeti i čuti u različitim kombinacijama i izdanjima, od vodičkog Opiuma do onog egzotičnog nastupa sa Szafranom u oazi ‘Krš & Maslina’. 


Njegovim dolaskom u Šibenik Tunel nastavlja promovirati moderan zvuk različitih žanrova u širokoj lepezi između mračnog diska, new wavea, housea, techna i ‘subliminal’ techna. 


Cope je dj iz generacije beogradske scene začete zbog Nastića i DJ-a poput Nastića koji su utjecali na njih i usmjeravali njihove prve muzičke korake. Iza njega su brojni nastupi, ne samo po beogradskim klubovima kao što su Flag, Baron ili kultna Akademija, već i široko izvan granica, a trenutačno živi i radi u Šibeniku tražeći priliku da se ugradi svojim likom i muzičkim djelom u Tunelu. 


Kulturaljka je logičan slijed događaja nakon suradnje Regius & RatCat početkom ljeta, a izložba koju će nam postaviti u foajeu Tunela bit će interaktivna i nosi naziv ‘Identiteti grada’. 


by Štraca je dio identiteta Tunela čiji je postav utkan u interijer kluba, a na otvaranju sezone izložba će biti i prodajna zbog velikog zanimanja za nakit koji nastaje recikliranjem elektroničkog i električnog otpada pod egidom ‘Elektronika nije smeće’ i uz potporu Nacionalnog parka Krka. 


Clubbing u Tunelu odvija se uz potporu Ministarstva kulture i medija, kao i aktivnosti Kulturaljke.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.