Techno workout presents NACHO SCOPPA @CIAV

Techno workout presents NACHO SCOPPA @CIAV

location-iconAerodrom Varazdin, Varaždin

Techno workout presents NACHO SCOPPA @CIAV

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

EARLY BIRD.

1.00 EUR

Ulaznice važeće samo za petak 12.7.2024.

10.00 EUR

Ulaznice važeće samo za petak 12.7.2024.

Vstopnice:

0.00 EUR

x Pristojbina :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Techno workout presents NACHO SCOPPA @CIAV, 12.07.2024. - 13.07.2024. v Aerodrom Varazdin, Varaždin

S velikim uzbuđenjem najavljujemo spektakularan event Udruge Techno Workout u suradnji s Aeroklubom Varaždin koji će se kao event takvog tipa održati po prvi puta u Hrvatskoj!

Spojili smo ljubav prema nebu i avionima s ljubavlju prema elektronskoj glazbi kako bi našim posjetiteljima pružili nevjerojatan doživljaj i posebno iskustvo koje će se dugo pamtiti, a sama suradnja će biti urezana u anale varaždinske elektronske scene. Iznimna nam je čast biti dio službenog dijela CIAV-a, stoga smo Vam za tu priliku spremili posebnog gosta.

Naša zvijezda večeri bit će svjetski poznati DJ i producent Nacho Scoppa iz Argentine koji će premijerno prvi puta u Hrvatskoj svojim jedinstvenim zvukom zagrijati plesni podij i pružiti nezaboravno iskustvo svim prisutnima. Naravno, podršku za pultom Nachi pružaju renomirani Hrvatski DJ-evi i DJ-ice svjetskog kalibra od kojih posebno valja istaknuti Marinu Karamarko i Elenu Mikac koje također nastupaju premijerno u Varaždinu kao i na samom Techno Workoutu.

Tu su nimalo manje bitni, miljenik varaždinske publike Dj- Looka i nas čovjek iz sjene Tome R.

Za warm up je zadužen dečko velikog potencijala Dj Steel.

Sudeći po tome kakav smo Vam line up spremili, čeka nas epska zabava!

Subota i nedelja su rezervirani za dnevni program CIAV-a gdje će svi posjetitelji moći uživati u vratolomijama međunarodnih i domaćih sportskih i demo pilota! Također će biti izloženo mnogo aviona I helikoptera koji će se biti slobodni za slikanje i razgledavanje!

Deli dogodek:

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).