Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

SRETNI LJUDI, komedija

SRETNI LJUDI, komedija

location-iconTeatar uz more - ljetna scena, Split

SRETNI LJUDI, komedija

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za SRETNI LJUDI, komedija, 07.08.2024. v Teatar uz more - ljetna scena, Split

 

Igraju: Ksenija Pajić/Ankica Dobrić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura

Režija: Zoran Mužić

Tekst: Nina Mitrović

Produkcija: Kazališna grupa Lectirum 

 

Radnja ove romantične komedije dešava se u kazalištu tijekom predstave. Publika gleda publiku koju glume glumci. Autorica sama kaže kako se ovim tekstom otvara pitanje zašto se ne znamo približiti jedni drugima i zašto nam je tako teško savladati umijeće življenja.
Predstava je prožeta humorom pa je tako humor (kojeg snažno, cjelovito i umjetnički nadahnuto dočaravaju glumci) put koji vodi rezultatu komedije.

„Humor nas povezuje i to u trenu, najbrži je put za otvaranje tema koje su nam često preteške ako im pristupimo ozbiljno“, kaže autorica o svom dramskom tekstu.

Ova će vas predstava opustiti, vratiti osmijeh na lice i učiniti vam život ljepšim.

Predstava Sretni ljudi su unutarnji monolozi, a velika imena hrvatskog glumišta zorno će interpretirati stanja: Čovjeka koji kasni na predstavu. Sretnog čovjeka koji priča o braku, zabludi, razočaranju. Muškarca i žene koji razmišljaju o kompromisima u životu. Male biljeterke koja sanja o mjestu intendantice, razmišlja o seksualnom iskustvu. Nervozne žene koja priča o sreći u malim dozama. Žene koja je uranila na predstavu i Finog dečka koji je nesretan zbog kraja jedne velike ljubavi.

Sedam priča utjelovljenih u kazališnu predstavu jamačno će kod publike izazvati osjećaj znatiželje, jer će u likovima prepoznati ljude iz svoje
blizine, okružja ili će se sami prepoznati u nekim situacijama.

 

Dobrodošli na Teatar uz more!

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.