Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Sequences w/ Massimiliano Pagliara

Sequences w/ Massimiliano Pagliara

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Massimiliano Pagliara

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Sequences w/ Massimiliano Pagliara, 06.10.2023. - 07.10.2023. v Peti kupe, Zagreb

Iz malog sela na dubokom jugu Italije do najpopularnijih underground prostora. Već kao dijete Massimiliano Pagliara slušao je različite vrste glazbe: rap, klasiku, reggae, dub i rock’n’roll 60-ih. On i njegova lokalna ekipa stvorili su mali glazbeni svijet, svirajući ploče svaki dan u njegovom podrumu i na privatnim zabavama.

Nakon preseljenja u Milano 1997. na studij kazališta, plesa i koreografije, otkrivao je modernu i alternativnu klupsku scenu grada, a maštu su mu je zarobili prvaci eksperimentalne glazbe kao što su Aphex Twin, Boards Of Canada i Autechre.

Nakon završetka školovanja otisnuo se u europsku underground prijestolnicu Berlin te zaronio u eksplozivni techno noćni život grada, posebice u renomirani klub Ostgut. Pagliarin interes za elektroničku glazbu doživio je vrhunac 2003. godine kada se konačno počeo sa strašću baviti DJ-ingom, a potom i produkcijom. Danas po klubovima kao što su Tresor, ://aboutblank, Robert Johnson, i Berghain / Panorama Bar širi svoju mješavinu housea, disca, electra i techna.

Massimiliano Pagliara, prvak berlinskog underground zvuka, dolazi na novo izdanje večeri Sequences. U nastupu će ga podržati Pytzek i Antonio Zuza.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.