Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Projekt Ilica: Q'ART - DAR MAR

Projekt Ilica: Q'ART - DAR MAR

location-iconIlica, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Projekt Ilica: Q'ART - DAR MAR, 18.12.2022. v Ilica, Zagreb

Projekt Ilica: Q'ART pod nazivom DAR MAR održat će se na Ilici 18. prosinca 2022.od 8:00 do 16:00 od Frankopanske ulice do Krajiške ulice.

Projekt Ilica: Q’Art je kolektivni multidisciplinarni projekt koji kroz društvene prakse, akcionizam, community art i public art postaje pokretač društvenog, ekološkog, estetskog i poetskog angažmana. Ovog adventa festival će se održati pod nazivom DAR MAR i biti će posvećen darivanju i pomaganju onim najslabijima i najranjivijima u našem društvu.

Projekt je vođen temama i aktivnostima održivog razvoja te ih predstavlja javnosti kroz programe koji ukazuju na koji način kao zajednica, ali i kao pojedinci možemo doprinijeti održivosti. Osim konkretnih projektnih cjelina kao što su Second Hand revija, festival-akcija zajednice aktivno surađuje sa različitim humanitarnim akcijama i udrugama koje kroz našu platformu imaju priliku za direktnu komunikaciju i provođenje svojih aktivnosti. Zimsko izdanje festivala pod nazivom DAR MAR ponovo će realizirati reviju u suradnji s Zg Holdingom, ULUPUH-om i Tekstilno tehnološkim fakultetom u kojoj će studenti TTF-a inspirirani ZIMSKIM SNOVIMA pripremiti modele od napuštenih odjevnih predmeta koje smo prikupili u suradnji s Zagrebačkom Čistoćom i Zg Holdingom. Dio odjeće će biti proslijeđen u organizaciju Humana Nova gdje će se preoblikovati u neke nove predmete koji će također biti predstavljeni kroz reviju, a moći će ih se i kupiti na festivalu zajednice. Mladi umjetnici Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu će nam se i ovog puta predstaviti svojim začudnim umjetničkim radovima.

Poseban dio zimskog DAR MAR izdanja festivala bit će darivanje naših posjetitelja u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb i humanitarnim udrugama koje su dio tog programa, odnosno posjetitelje ćemo potaknuti da obiđu sve humanitarne udruge koje izlažu na Ilici i nakon toga dobiju svoj poklon. Glazba će ovog puta putovati Ilicom u najrazličitijim formama od jazz glazbe koju će nam osim naših stalnih izvođača izvoditi i liječnički jazz big bend. I ovog puta ćemo imati bendove koji traže svoju publiku, dok će na Britancu biti poseban glazbeni doživljaj u južno američkim ritmovima inspiriran najvećom argentinskom pjevačicom Mercedes Sosom. Vidimo se!

Mi građani smo grad. #migrađanismograd

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.