Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

PMI Forum 2024:

PMI Forum 2024: "Project Manager Next" - gdje je (nestao) čovjek?

location-icondvorana Aula Magna, 3. kat, Zagreb

PMI Forum 2024:

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Konferencijski dan x 14.11.2024 - Early Bird (16.09. - 27.09.)

1.50 EUR

281.25 EUR

Paket 1 - Konferencijski dan + 1 radionica -Early Bird (16.09.-27.09.)

1.50 EUR

487.50 EUR

Paket 2 - Konferencijski dan + 2 radionice - Early Bird (16.09.-27.09)

1.50 EUR

656.25 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Opomba: v kolikor je promocijska koda za popust veljavna, bo popust viden v naslednjem koraku

O dogodku

Prijavi se za PMI Forum 2024: "Project Manager Next" - gdje je (nestao) čovjek?, 14.11.2024. v dvorana Aula Magna, 3. kat, Zagreb

XVIII. PMI FORUM 2024 u organizaciji PMI Hrvatska, neprofitnog udruženja profesionalnih voditelja projekata u Hrvatskoj, dijelom međunarodnog Project Management Institute-a (pmi.org), najvećeg svjetskog udruženja za projektni menadžment.

Future of Project Management Profession – "Project Manager Next" - gdje je  (nestao) čovjek?

  • Razgovarat ćemo o tome kako umjetna inteligencija utječe na naše poslove i profesiju voditelja projekata, na koji način nas mijenja i koje prilagodbe zahtjeva te što sadašnji i budući mladi voditelja projekata mogu očekivati na tržištu rada.
  • Pridružite nam se na 18. PMI Forumu gdje ćemo zajedno razgovarati o novim vještinama, najboljim praksama, projektnim perspektivama, budućim zahtjevima, trendovima i međuovisnostima.
  • Eksperti iz raznih stručnih područja područja podijelit će svoja gledišta, znanje i iskustvo kako bi inspirirali oblikovanje budućnosti s projektnim menadžmentom!
  • Ne propustite najveći projekt menadžment događaj u regiji na kojem ne nedostaje prilika za networking, druženje i razmjenu ideja!

Za više detalje posjetite https://www.pmi-croatia.hr/

PMI Hrvatska tim

Novo – Uber popust za sudionike konferencije – detalji na ulaznici

Kotizacije i popusti nakon 27.09. do 12.11.2024.

  • Popust za članove PMI Hrvatska 20% - potreban PMI ID i kod za popust koji će biti dostupan na web stranci www.pmi-croatia.hr na dijelu za članove (potreban login), dok članovi drugih PMI chaptera trebaju poslati mail na [email protected]  za kod za popust.
  • Popust za grupe od 5 i više sudionika iz iste organizacije: 10% - potrebna prijava s popisom sudionika na [email protected] za ponude i kod za popust. Napomena: članovi uz svoj redovni popust unutar grupe ostvaruju dodatnih 5% popusta (20%+5%).
  • Popust za studente i besplatna radionica (4.) – potrebna potvrda o statusu studenta i kod za popust – javiti se osobno na [email protected]

Za sva pitanja, sponzorstva i komercijalne ponude obratite se na [email protected] 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.