Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat

Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat

location-iconAKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat, 08.12.2023. - 09.12.2023. v AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

**************************************************************

Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika (Attack & Surogat)

**************************************************************

U petak 8.12.2023. na Pistolero Rec label night, dolazi Algia, darkprog/psytrance/techno producent iz Budimpešte koji svoju produkciju, osim na Pistolero Recordingsu, objavljuje i na etiketama kao što su Another Psyde, Wicked Waves, Sidarok i Erebos. Mjuza će grmiti na 2 flora u sklopu AKC Medike (klub Attack i Surogat) uz razne elektronske stilove i nastupe kvalitetnih izvođača. Na floorovima će odzvanjati darkprog, techno, psytrance, breakbeat, dark electro i tekno kombinacija, a nastupaju Algia kao headliner te Val Vashar, Haktal, Grumen, Orah, Zmayo, SVN i ZBVX kao domaća podrška, uz neizostavni VJing (Hybrid video & Wild Bronco). Parti počinje u 22h, a upad je 7 eura u pretprodaji (Entrio), a 10 eura na ulazu u dvorište Medike. [Facebook event]

***************************************************************
LINE UP:

ALGIA [Pistolero / Another Psyde / Wicked Waves / Sidarok / Erebos] / GRUMEN [U/Offu] / HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid] / ORAH [Smotek] / SVN [Pistolero Rec] / VAL VASHAR [Zenon Rec / Modem] / ZBVX [Pistolero Rec] / ZMAYO [Pistolero Rec] / HYBRID Video / VJ WILD BRONCO

**************************************************************
@ ATTACK -> Dark Prog / Psygressive / Psytrance / Techno / Tekno

ALGIA (Budapest / HU) [Pistolero Rec / Another Psyde / Wicked Waves / Sidarok / Erebos]

Algia dolazi iz Budimpešte i svoju produkciju, koju uglavnom karakterizira masni i mračni psygressive groove, objavljuje na etiketama kao što su australski Another Psyde, kolumbijski Wicked Waves, britanski Erebos ili berlinski Sidarøk, a svoj najnoviji EP (“Gregarious Adventures”) objavio je nedavno na Pistolero Recordingsu. Osim dark prog varijanti, nisu mu strani ni izleti u techno cijeđenja ili psytrance pumpanja.

www.soundcloud.com/algia22

VAL VASHAR [Zenon / MoDem]

Val Vashar već godinama neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske, počeo je u ekipi Ministarstva Psihodelije, label DJ je Zenon Recordsa i neizostavni dio organizacije Modem festivala. Jednako se dobro snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput psygressiva ili techna, a iako se njegov DJ pseudonim uglavnom veže uz psytrance, njegov je glazbeni potpis uvijek bio tehnoidan i minimalistički.

www.soundcloud.com/val_vashar

HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid]

Haktal, osim što je tonski tehničar/inženjer, intenzivno je i strastveno uključen u organizaciju audiovizualnih događanja u Zagrebu, a njegov dom je Akc Attack gdje sudjeluje u organizaciji s Pistolerom i Hybrid ekipom, dok u rodnoj Koprivnici organizira GuerillaGroove serijal. Većina njegovih selekcija fokusirana je na mračniji, groovy, hipnotički i breakish psytechno, psygressive i darkprog, a povremeno uskoči u i psytrance vlak gdje kombinira fullon, twilighta i forest podstilove, a svojom pomno probranom selekcijom, koja miriše na mrak, ništa ne ostavlja slučaju.

www.soundcloud.com/haktal

ORAH [SmoTek]

Orah je član SmoTek tekno ekipe i u njegovim se setovima može čuti razne kombinacije techno/tekno stilova pa sve do acid/house elemenata.

www.mixcloud.com/0rah

Video by HYBRID
www.facebook.com/psy.hybrid
******************************************************************

@ SUROGAT -> Techno / Dark Electro / Breakbeat / Tekno]

GRUMEN [U/OFFU]

Grumen je već nekoliko godina aktivan na underground sceni kao dub odmetnik i strastveni kopač traka te je već otprije poznat publici po masnim dubwise/dubstep/stepper setovima, dok je u zadnje vrijeme otplovio u more elektronske glazbe te vrti većinom electro, breakbeat i techno. Također, glavna je i odgovorna osoba za U/offu klupski program posvećen raznim mutacijama elektronske glazbe.

www.soundcloud.com/grumen1

ZMAYO [Pistolero Rec]

Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je rezident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima, te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od techna, darkproga i svemirskog psytrancea, preko masnog free tekna, do kombinacije prljavog dark elektra i mračnog breakbeata.

www.soundcloud.com/zmayo

SVN [Pistolero Rec]

SVN je vrstan ton majstor i sofisticirani ljubitelj raznih elektronskih stilova. Nekad član Hypdnodelix kolektiva, vrtio je sve i svašta, od psybreaksa i trensa do psygressive i techno varijanti, dok danas uglavnom brije na electro i techno kombinaciju.

www.soundcloud.com/svenksenecic

ZBVX [Pistolero Rec]

ZBVX je DJ alias VJice Wild Bronco koja će se ovaj put, osim u VJingu, okušati i za DJ pultom. U svojim setovima preferira groovey tekno šarenih brzina.

www.soundcloud.com/zbvx

Video by VJ WILD BRONCO
www.facebook.com/pistolero.recordings

****************************************************************
Powered by Pistolero Recordings @ AKC Attack

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.