Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

PETER & THE TEST TUBE BABIES + MOTUS + ALERGIJA

PETER & THE TEST TUBE BABIES + MOTUS + ALERGIJA

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Regularna

1.50 EUR

Od utorka 03.09. 2024. će ulaznice koštati 22.00 €, a na dan koncerta 25.00 €.

22.00 EUR

Od utorka 03.09. 2024. će ulaznice koštati 22.00 €, a na dan koncerta 25.00 €.

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za PETER & THE TEST TUBE BABIES + MOTUS + ALERGIJA, 11.10.2024. - 12.10.2024. v Klub Boogaloo, Zagreb

BRITANSKE PUNK ROCK LEGENDE PETER AND THE TEST TUBE BABIES NAKON 12 GODINA PONOVO U ZAGREBU, U PETAK 11.10.2024. U KLUBU BOOGALOO!  KAO GOSTI ĆE NASTUPITI ZAGREBAČKI MOTUS I ZADARSKA ALERGIJA!

Britanske punk rock legende Peter & The Test Tube Babies nakon 12 godina ponovo dolaze u Zagreb u sklopu mini turneje u sklopu koje će posjetiti Ljubljanu, Zagreb, Osijek i Graz.

Na zagrebačkom koncertu će kao gosti nastupili zagrebačke hc punk legende Motus i zadarski punk rockeri Alergija pa će ovo biti prava poslastica za ljubitelje pravog punk rock hc oi! zvuka tj mini punk festival jer će svi bendovi odsvirati cijele setove pjesama tj cijele koncerte!.

Peter & The Test Tube Babies osnovani su u Brightonu 1978. godine u doba velike ekspanzije punk pokret i spadaju u drugu generaciju punk bendova zajedno sa The Exploited, Dead Kennedys, U.K. Subs, GBH, Anti Nowhere League, Discharge, The Adicts, Partisans,.... Također poznati su i kao jedni od pripadnika Oi! punk pokreta uz The Blitz, Angelic Upstarts, Cockney Rejects,....

Njihov prvi singl "Banned From The Pubs", odmah postaje punk klasik, a njihov prvi album "Pissed and Proud", objavljen 1982.g, spada u klasike punk rocka i jedan je od najprodavanijih punk rock albuma. Drugi album "Mating Sounds of South American Frogs" nastavlja uspjeh prvijenca i stiže na četvrto mjesto oficijalne top liste u Velikoj Britaniji, a singl "Jinx" postaje i ostaje njihovim najuspješnijim singlom sve do danas i nalazi se na večinu punk rock kompilacija širom svijeta. Do danas su objavili 14 studijskih albuma, a posljednji je „Fuctifano“ objavljen 2020. godine. Njihov smisao za humor, melodična i žestoka svirka te neodstupanje od svojih punk temelja svih ovih godina stavlja ih "rame uz rame" uz najbolje punk rock bendove današnjice.

 

Prvi će na pozornicu izaći zadarska Alergija koja već tridesetak godina donosi svoj poznati zvuk uličnog punk rocka, nazivajući sebe i punk rock predstavnicima radničke klase. Sa svojim prvim istoimenim albumom “Alergija” odmah postavljaju svoje mjesto na hrvatskoj punk mapi. Nakon toga objavljuju oi/street punk album“Četvrti stalež”, uz koji je bend dobio stalno mjesto u prvoj ligi punk scene u regiji, a 2009. slijedi album“Globalno zatoopljenje”.  Proteklu godinu dana su se gadno uhvatili posla i u glazbi, i počastili nas sa novim „Krv i znoj“ albumom u izdanju PDV records! Singlovi sa novog albuma „Krvi i znoj“, „Dobar stari punk“ „Šupak“ i Novi počeci“ se već na veliko vrte po internetu. Poznati su po svojim pjevnim refrenima i društvenom angažmanu, sa žestokom punk rock svirkom, a što garantira uvijek dobru zabavu i zajedničko pjevanje sa publikom, a na ovom koncertu će Alergija odsvirati pored novog meterijala i svoje stare hitove.

Drugi gosti večeri su Motus Vita Est, začetnici zagrebačkog HC punk zvuka osnovani davne 1988. godine. Motus predvođeni zagrebačkom punk legendom i frontmanom Hogarom od tada aktivno djeluju na HC punk sceni, sloveći za jedan od vodećih bendova tog žanra u regiji. Od tog vremena pa do danas odsvirali su znatan broj koncerata po Europi i regiji. Do danas su objavili pet studijskih albuma, „Coigo Atitude“ 1990. godine, „Razlike“ 1998., „Nasred puta“ 2002. godine, „Psi“ 2024 i posljednji „Mašina“ koji je 2015. objavila izdavaćka kuća PDV. Motus će odsvirati presjek pjesama iz svoje 35 godišnje karijere pa tako i voje hitove "Razlike", "Hala", "Holandija", "Duge noći", "Vikend ratnici"...a na njihovim koncertima je uvijek uzavrela atmosfera i pjevanje publike sa bendom tako da će to biti savršen uvod u nastup Petera!

Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert će započeti u 20:30 sati. Cijene ulaznica su 17.00 € do 02.09., od 03.09. 22.00 € i na dan koncerta 25.00 € 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.