Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconDom kulture Bjelovar, Bjelovar

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 03.02.2023. v Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

Daj pet za  stand-up up komediju? 

Komičar Pedja Bajović, jedan od petorice najboljih komičara u svijetu dolazi u BJELOVAR! 

Jedan je  od osnivača stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji sa stavom brusio i kroz međunarodnu karijeru. Da je riječ o sjajnom komičaru potvrdio je na najvećim svjetskim festivalima stand up komedije, svrstavši se u društvo pet najboljih komičara svijeta. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije, filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji točnije ironiziranju svega što ga okružuje uključujući i samoga sebe bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji  strast pretvorio u ozbiljan posao komedijaša. Ozbiljan komedijaš za ozbiljne, zrele ljude u kasnim tridesetim pa nadalje. Publika je to kojoj se Bajović  obraća britkom pričom o ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene na Balkanu prošle i prolaze. Balkanski je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ‘’S NOGU – sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije’’, ‘’Muškarac – o parenju i razmnožavanju’’ i ‘’Rok trajanja’’. Zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete ju zavoljeti.

 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti  Muškarac, dodite vidjeti i saznati !

Sve o predstavi i komediji na: https://pedjabajovic.com/

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.