Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Od tišine do glazbe - koncert za anegdotu i klavir

Od tišine do glazbe - koncert za anegdotu i klavir

location-iconCrni Mačak, Zagreb

Od tišine do glazbe - koncert za anegdotu i klavir

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Od tišine do glazbe - koncert za anegdotu i klavir, 11.02.2024. v Crni Mačak, Zagreb

OBAVIJEST ZA KUPCE

Događaj "Od tišine do glazbe - koncert za anegdotu i klavir", a koji se trebao održati u nedjelju, 21.01.2024. u Crnom mačku na žalost je odgođen zbog bolesti izvođača.

Novi datum događaja je nedjelja, 11.02.2024. u 18h u caffe baru Crni mačak.

Sve kupljene ulaznice bit će važeće za novi termin i nije ih potrebno mijenjati. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene karticom i bankovnom transakcijom online na www.entrio.hr potrebno je zatražiti isključivo putem www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do petka, 02. veljače 2024. u 23:59h. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Kako je zvučala prva skladba u povijesti? Zašto dirigenti žive dulje od drugih ljudi? Kako je Elizin brat svirao poznatu Beethovenovu skladbu? I što povezuje Ivu Robića i Mineu?
Ova glazbena komedija u sat vremena provest će vas od kamenog doba do Rolling Stonesa!

U jednosatnoj predstavi „Od tišine do glazbe – koncert za anegdotu i klavir“ glumac Ivan Đuričić i glazbenik Viktor Čižić vode publiku na zanimljiv i privlačan način, s anegdotama i šalama, kroz povijest i fenomen glazbe u svoj njezinoj raznovrsnosti. U svojem ilustrativnom, duhovitom, te tematski i žanrovski bogatom nastupu majstorski prelaze iz jedne glazbeno relevantne uloge u drugu: od pijanista do pjevača, od skladatelja do dirigenta, od muzikologa do glazbenog kritičara. Dotiču se povijesti i razvoja glazbe, komponiranja, glazbenih posebnosti, čak i plagijata i anegdota potkrijepljenih primjerima iz prakse. Dotiču se i konzumiranja glazbe, dobrih i loših navika, od trivijalnosti do dobrog ukusa, od uvertire do aplauza. Publiku vode od kamenog doba do Rolling Stonesa, od klasične do moderne glazbe, od jazz-a do popa i od narodne glazbe do šansone.

Izvode: Ivan Đuričić i Viktor Čižić

Autori: Jure Ivanušič i Marko Vezovišek
Producenti: Ivan Đuričić i Lidija Ivanda

Cijena ulaznice: 12 eura
Učenici, studenti, umirovljenici: 8 eura*
Grupe (5 i više ulaznica): 10 eura
*na ulazu u dvoranu gledatelj je dužan pokazati dokument ili iskaznicu na temelju kojeg ostvaruje popust

Ulaz u dvoranu otvoren je pola sata prije početka predstave.

Sjedala nisu numerirana.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.