Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Nula - Nevidljiva scena

Nula - Nevidljiva scena

location-iconklub Azimut, Šibenik

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Nula 7€

1.00 EUR

7.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Nula - Nevidljiva scena, 21.12.2024. v klub Azimut, Šibenik

21.12. subota 21:30

Nevidljiva scena: Nula

Početkom rujna 2023. ekipa iz Nule snimila je materijal za novi, samostalni album, nakon punih 30 godina. Na istom mjestu, u podrumskoj prosotoriji za probe u Šibeniku, od milja zvanoj "Konobi", s istim akterima kao i za vrijeme snimanja "Pobjedimo laž" 1993.

Samom snimanju prethodilo je (opet) puno neočekivanih, i situacija za knjigu napisat, ali ishod je utoliko bio slađi, jer kao rezultat sada možda prvog puta u životu imaju snimku na kojoj se sve čuje kako treba.

Izdanje nosi simboličan naziv "Album", jer isti nosi retrospektivu unatrag 40 godina. Ima jednu preradu, i 2 obrade, ali dominantnu većinu pjesama čine stare nove, i nove, do sada nikad snimljene, ni objavljene pjesme. Polovica njih napravljena je polovicom 90-ih, a druga polovica u posljednjih godinu-dvije. Sveukupno 11 pjesama, u nešto manje od 40 minuta, prepoznatljivog "ravno-u-glavu", žestokog i tvrdokornog Nula punka, s tekstovima iz društvenih aktualnosti, koje rešetaju vokali Frua i Mitre.

"Album" je bio najavljen singlom Krvoproliće, pjesmom koja je i ujedno bila prva koju su napravili nakon cca 20 godina autorske pauze, a nastavilo se singlom Sidi doli, koji je dobio i prateći video, prvi benda ikad, da bi kampanja bila zaključena "Jebi se... ne možeš nam ništa" singlom.

 

Ulaznica 7 eura u pretprodaji (Entrio.hr) i 8 eura na dan koncerta na ulazu.

Vidimo se :)

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.