Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

KRIŽEVCI JAZZ FESTIVAL: JEFF BERLIN TRIO

KRIŽEVCI JAZZ FESTIVAL: JEFF BERLIN TRIO

location-iconKlub kulture, Križevci

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za KRIŽEVCI JAZZ FESTIVAL: JEFF BERLIN TRIO, 10.09.2024. - 11.09.2024. v Klub kulture, Križevci

Pozivamo Vas na jazz spektakl u Klubu kulture!
 
Ovogodišnji Križevci Jazz Festival održat će se 10. rujna s početkom u 20:00 h, a u Križevce nam stiže jedinstveni Jeff Berlin Trio koji redefinira granice suvremenog jazza, sastavljen od trojice najcjenjenijih i najinovativnijih glazbenika na međunarodnoj glazbenoj sceni. 
 
Uz jedinstvenu kombinaciju talenta, iskustva i strasti, Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera donose na pozornicu eksplozivnu fuziju besprijekorne tehnike i duboke izražajnosti.
 
Ovaj trio predstavlja savršenu fuziju trojice glazbenika koji, iako dolaze iz različitih iskustava i stilova, dijele istu strast prema glazbi i želju za istraživanjem novih zvučnih teritorija. Na pozornici, Jeff Berlin, Dennis Chambers i Jorge Vera stvaraju vibrantan i angažiran glazbeni dijalog, u kojem je svaka nota ispunjena emocijama i virtuoznošću. Rezultat je glazbeno iskustvo koje nadilazi žanrove i ostavlja publiku očaranu i inspiriranu. 
 
Vrata Kluba kulture otvaramo u 20:00 h, a koncert počinje u 21:00 h.
 
Ulaz: 10 €
Pretprodaja: Entrio.hr i Mail Boxes Etc. 
 
▬▬▬
 
Jeff Berlin je univerzalno priznat kao jedan od najvećih basista u povijesti glazbe. Poznat po svojoj izvanrednoj tehnici i sposobnosti spajanja jazza, rocka i fusiona u jedinstven stil, Berlin je utjecao na generacije basista i glazbenika. 
 
Dennis Chambers je živa legenda bubnjeva, poznat po svojoj izvanrednoj brzini, preciznosti i svestranosti. Surađivao je s nekim od najvećih zvijezda glazbe, poput Carlosa Santane, pokazujući svoju sposobnost prilagođavanja bilo kojem glazbenom kontekstu i podizanja zajedničke izvedbe na višu razinu. 
 
Jorge Vera je čileanski pijanist i klavijaturist čija karijera brzo raste zahvaljujući njegovom izvanrednom talentu i svestranosti, a također je surađivao s brojnim svjetski poznatim umjetnicima.
 
 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.