Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Koncert: Algiers

Koncert: Algiers

location-iconklub Azimut, Šibenik

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Koncert: Algiers, 17.10.2023. - 18.10.2023. v klub Azimut, Šibenik

17.10. utorak 21:30h
Algiers

Sjećate se otvaranje nove "ere" Azimuta i Algiers? Algiers nam se vračaju u Šibenik.

Dolaze u sklopu promotivne turneje za posljednji album 'Shook’, koji je u veljači objavio Matador, a slovi za potencijalno najkompleksniji album u njihovoj karijeri, s impresivnim gostima iz sfere underground glazbe.Algiers su Franklin James Fisher na vokalu, Ryan Mahan na bas gitari, Lee Tesche na gitari i Matt Tong, nekadašnji bubnjar i suosnivač grupe Bloc Party.

Različite se godine spominju kao početak djelovanja ovog glazbenog kvarteta porijeklom iz Atlante, glavnoga grada američke savezne države Georgije, no kako sami članovi grupe Algiers navode, tek su 2012. objavom prvog singla "Blood" shvatili da je to ono čemu su težili tijekom godina glazbenog istraživanja. Ta se njihova vizija u potpunosti iskristalizirala do objavljivanja istoimenog albuma prvijenca tri godine kasnije, albuma koji je izašao za jednu od najznačajnijih nezavisnih etiketa danas - Matador Records.
Njihov je spoj gospel vokala i gitarističke glazbe, u rasponu od post punka jednih Gang of Four ili A Certain Ratio do electropunk i industrial prizvuka kultnih Suicide, zaintrigirao glazbenu kritiku koja je u pravilu ostala zatečena originalnošću i visokom razinom kvalitete koju su već na svom prvom albumu Algiers isporučili. Kao i obično postojala je kod mnogih skepsa i strah od "ukletog" drugog albuma, koji se nerijetko događa onima koji se odlučuju implementirati nove i nekonvencionalne ideje, pa se takvi već na svom drugom pravom izdanju počinju vrtjeti u krug bezuspješno tražeći izlaz iz okova revolucionarnog im albuma prvijenca.
Algiers, bend koji je napravio jedan od najuzbudljivijih kataloga i kultnih pratitelja posljednjih godina, s albumom “There Is No Year” (2020.) opisanim kao „naelektriziran i nepredvidiv“ (The Observer) i „precizan, promišljen i moćan“ (NME) — okupio je grupu umjetnika istomišljenika da zajedno kreiraju njihov četvrti album “Shook”, objavljen 24. veljače via Matador Records.
Sastavljen od gostiju koji se protežu od ikona do budućih zvijezda, “Shook” je gromobran za neuhvatljivu, ali univerzalnu energiju i osjećanja. Mnoštvo glasova; duhovni i geografski povratak; strategija zajedništva u zapaljenom svijetu; priča o kraju veze; ljetna zabava na verandi u Atlanti – to je set od 17 pjesama sa širokoumnom, prosvjetljujućom, intezivnom glazbom kakva se rijetko susreće.

 Vidimo se :)

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.