Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Koncert #10za10: Mangroove

Koncert #10za10: Mangroove

location-iconklub Azimut, Šibenik

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Koncert #10za10: Mangroove, 21.10.2023. v klub Azimut, Šibenik

21.10. subota 21:30h
Mangroove

#Azimutovih10 i Mangroove
Mangroove su Željka Veverec i Toni Starešinić, kreativni tandem koji se s Mangrooveom potvrdio na sceni kao jedan od najkvalitetnjih domaćih pop sastava. S producentom Samirom Kadribašićem (Jinx, Headoneast) snimili su dva albuma, prvijenac „Svijet za nas“ (2009.) i njegov nastavak „Put na mjesec“(2012.) koji im je osim odličnih kritika osigurao i prvu porinovsku nominaciju za najbolji album klupske glazbe. Isti su uspjeh ponovio je i treći album „Sami“ kojeg su snimili u suradnji s poznatim producentom Zvonimirom Dusperom (Mayales,
Cubismo, Eddy & Dus). Album je iznjedrio i hit pjesmu „Pokušaj“ s kojom su na scenu vratili legendarnog Dadu Topića.
2018. godine za Aquarius records objavili su četvrti album Srce koji je donio hitove Sanjala sam ljubav, Laka sam i Nada. Album je također nominiram za Porin za najbolji album klupske glazbe. Pandemijske 2020. su ostvarili koncertnu suradnju sa Jazz okrestrom HRT-a, a snimili su i zajednički studijski album Nešto veće od nas koji su objavili početkom 2023. godine i koncertno uspješno predstavili u klubu Peti Kupe. Željka i Toni su s Mangrooveom uspjeli ostvariti suradnje s nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako svoj trag u njihovim pjesmama ostavili i Josipa Lisac, Jazz orkestar HRT-a, Tedi Spalato, Igor Geržina, Dado Topić, Nikola Marjanović, Mirela Priselac Remi, Pocket Palma, Mak Murtić, Miron Hauser...
Uz Mangroove, mnogo uspjeha ostavili su i sa svojim projektima Chui i Je Veux, rade glazbu i za kazalište (Čarobnjak iz Oza ZKM, Rdeča Kapuca SNG MARIBOR...), a Toni je već 6 godina član stalne postave pratećeg benda Josipe Lisac, prati i Edu Maajku s live bendom, a istaknuo se i kao producent glazbe dokumentarnih serijala i filmova, posebice u suradnji sa redateljem Arsenom Oremovićem.
Već duži niz godina uz Tonija i Željku Mangroove čine i vrhunski glazbenici multiinstrumentalisti i producenti Leo Beslać inače i član sastava Mimika Orchestra i Nemeček te Silvio Bočić član sastava Darko Rundek i Ekipa. Željka i Toni s Mangrooveom su napisali prve pjesme, s Mangrooveom su odsvirali prve koncerte, Mangroove ih je odveo na glazbeno putovanje kroz soul, jazz, funk, pop, elektroniku, putovanje koje i danas traje i tko zna gdje će ih odvesti.


Željka Veverec: vokal & theremini moog synthesizer
Toni Starešinić: klavijature
Leo Beslać: klavijature, flauta, bas gitara
Silvio Bočić: bubnjevi

Vidimo se :)

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.