Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Komiža: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUp

Komiža: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUp

location-iconDvorište Osnovna škola Komiža, Komiža

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Komiža: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUp, 17.08.2024. v Dvorište Osnovna škola Komiža, Komiža

Jedan od omiljenih nastupa tijekom cijele godine mi je ovaj. Spoj omiljenog mjesta za ljetovanje - otoka Visa i večeri komedije pod zvjezdanim nebom. Ove godine, u subotu 17.8. od 21h, izvodim svoj hit show "Brak, dijete i povremeni seks". Izvodio sam ga već prije tri godine, uživao sam, ali je velika razlika nastala u tri godine. S njim sam rasprodao najveće dvorane diljem Hrvatske, imao 50-ak izvedbi tijekom kojih je show brušen i dorađivan. A i prije tri godine nisam bio toliko sklon razgovorima s publikom i odlasku u improvizacije. K tome, sa sobom dovodim i Opening Act (Toni Bilić iz Makarske) kako bi i Komiža imala izvedbu u stilu najvećih dvorana. 

O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi...
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite...

Cijena ulaznice: 10 EUR
FIZIČKA PRODAJA:
➡ na ulazu sat vremena prije početka predstave
➡ na Entrio prodajnim mjestima

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

 
 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.