Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

InDizajn radionica - OSNOVE IZRADE SVIJEĆA by ATELIER LIGERO

InDizajn radionica - OSNOVE IZRADE SVIJEĆA by ATELIER LIGERO

location-iconArena Zagreb, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Kreativna radionica: OSNOVE IZRADE SVIJEĆA by ATELIER LIGERO

1.50 EUR

Kotizacija za radionicu omogućuje besplatan jednokratni ulaz na sajam Indizajn, na dan održavanja radionice.

25.00 EUR

Kotizacija za radionicu omogućuje besplatan jednokratni ulaz na sajam Indizajn, na dan održavanja radionice.

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za InDizajn radionica - OSNOVE IZRADE SVIJEĆA by ATELIER LIGERO, 05.10.2024. v Arena Zagreb, Zagreb

Svijeće, naročito one mirisne, neizostavan su detalj svakoga doma i volimo ih imati u svakoj prostoriji. Stoga vjerujemo da će radionica koju će održati bračni par Sara iz Ateliera Ligero biti pravi odgovor za sve koji vole da im dom bude mirisan i pomno osmišljen detaljima. I naravno, za sve koji vole izrađivati dekoracije svojim rukama.

Pored upoznavanja s onim što rade, materijalima koje koriste te osnovama koje trebamo znati u procesu izrade svijeća ''od nule'', polaznici će se na 1,5-satnoj radionici i sami okušati u izradi mirisne svijeće od sojinog voska koje će uliti u prepoznatljive betonske posudice s potpisom Ateliera Ligero. Moći će stvoriti i jedinstvenu kombinaciju mirisa kombinirajući Lavender, Wild fig, Orange patchouli i Adriatic breeze note.

Svi polaznici ponijeti će svoju svijeću kući, samo će morati pričekati sat vremena da se vosak ohladi. Za to vrijeme mogu prošetati sajmom InDizajn jer kotizacija za radionicu uključuje i jednokratnu ulaznicu za sajam.

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.