Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

GORAN BARE & MAJKE live 22/11/2024

GORAN BARE & MAJKE live 22/11/2024

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Ulaznica

1.50 EUR

25.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za GORAN BARE & MAJKE live 22/11/2024, 22.11.2024. - 23.11.2024. v Klub Boogaloo, Zagreb

Neokrunjeni hrvatski kralj rocka, Goran Bare, svojih će četrdeset godina stvaranja proslaviti u klubu Boogaloo s Majkama

Na veselje vjernih fanova, 21. i 22.11. Bare će s Majkama, kroz dva live koncerta, obilježiti četrdeset godina karijere u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Miljenik domaće rock scene, koji svojim životom, pričom, stavovima i više od svega stvaralaštvom, zauzima veliko mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni, na zagrebačkim će koncertima izvoditi hitove poput „A ti još plačeš“, „Budi ponosan“, „Baretov blues“, „Ja sam budućnost“, „Mene ne zanima“, „Vrijeme je da se krene“, „Teške boje“ i još mnoge druge!

„Ja sam budućnost“

Bare već od ranih osamdesetih u rodnim Vinkovcima započinje glazbenu karijeru, a 1984. godine osniva bend Majke, koji vrlo brzo postaje prepoznat kao kvalitetan i autentičan bend.

Sredinom osamdesetih održavaju prve važnije koncerte, u zagrebačkom Lapidariju i beogradskoj Akademiji, a 1987.godine snimaju i prvi promo materijal „Majke zauvijek“.

„Razum i bezumlje“, prvi je studijski album, koji snimaju 1990. godine. Iste godine domaći kritičari proglašavaju garock albumom godine. Početkom rata, originalne Majke se rastaju i više nikad ne sastanu. 

U to hektično doba, pod pseudonimom Hali Gali Halid, Bare snima samostalni mini album, koji donosi kontroverzne i legendarne hitove „Hajde da se drogiramo“ i „Mirela“.

Drugi studijski album „Razdor“, Majke snimaju 1992.godine te nakon njega još četiri albuma. 2000.godine Bare raspušta Majke i kreće u solo nastupe s pratećom grupom Plaćenici.

Velikim povratničkim koncertom, na kojem snimaju i live album „Unplugged“, Majke 2008.godine potvrđuju ponovno ujedinjenje.

2011. godine objavljuju album „Teške boje“ za kojeg osvajaju šest nagrada i čak jedanaest nominacija za Porina. Isto se ponovilo i 2018.godine, kada su za posljednji studijski album“Nuspojave“ osvojili Porina za rock album godine.

„Teške boje“

Baretov izazovan životni put, tragedije koje su obilježile njegovo odrastanje i zreliju dob, nama ostalima su pak, izvor svijetla i utjehe. Baš poput omiljene kožne jakne, koju nosimo na sve i u svakoj prilici, ne gledajući tragove nošenja, slušamo i pratimo Bareta iznova i iznova jer nam pruža osjećaj poznatog, domaćeg i ugodnog. Osjećaj da nismo sami.

Svoje mjesto u Boogaloou, osiguraj na vrijeme!

Ulaznice :

Bareta i Majke na obljetničkim koncertima slušamo i gledamo live 21. i 22.11. u Boogaloou, a ulaznice su u pretprodaji putem Entrio sustava po cijeni od 25 eura.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.