Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Future Scope w. ANN CLUE, JULIAN WASSERMANN, PHOENIX MOVEMENT

Future Scope w. ANN CLUE, JULIAN WASSERMANN, PHOENIX MOVEMENT

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Early Bird

1.00 EUR

15.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Future Scope w. ANN CLUE, JULIAN WASSERMANN, PHOENIX MOVEMENT, 18.10.2024. - 19.10.2024. v Klub Boogaloo, Zagreb

 

 [00.00 - 07.00]
● ANN CLUE ????????
● JULIAN WASSERMANN ????????
● PHOENIX MOVEMENT ????????
● SHIPE

_________________
 [22.00 - 00.00]
TBA

_ __________________

EARLY BIRD - 15€ | www.entrio.hr

REGLUAR - 20€

______

Nakon otvorenja klupske sezone na dva floora, ljubitelje elektroničke glazbe u klubu Boogaloo čeka nova techno poslastica.
Pripremite se za nezaboravnu noć ispunjenu vrhunskim techno zvukom na jednom od najuzbudljivijih evenata ove sezone!

U petak, 18.10.2024., legendarni zagrebački klub Boogaloo ugostit će dvije techno ikone FCKNG Serious etikete Borisa Brejche, koje će rasplesati publiku do ranih jutarnjih sati – Ann Clue i Juliana Wassermanna.

Ann Clue – Prisutna od samog osnivanja FCKNG Serious labela 2015., Ann Clue dio je ekipe.
Poznata po svom energičnom i beskompromisnom stilu, svojim setovima koji obiluju snažnim bass linijama, hipnotičkim ritmovima i mračnim melodijama, Clue je prava sila za deckovima te osvaja publiku diljem svijeta.
Jedinstvenu atmosferu koju Clue stvara na plesnom podiju donosi ravno na nastup u Boogaloo klub i vodi vas na pravo putovanje kroz mračnu i emotivnu stranu techna.
Kao bliska suradnica Borisa Brejche i suosnivačica etikete Fckng Serious, Ann Clue je postala sinonim za mračne, intenzivne setove koji hipnotiziraju publiku od prvog do zadnjeg beata.

Julian Wassermann – Sa svojim prepoznatljivim zvukom koji spaja melodične elemente s dubokim i progresivnim techno ritmovima, Julian Wassermann osvojio je srca mnogih ljubitelja elektronske glazbe.
Njegovi setovi savršena su mješavina energije i emocije, idealni za one koji traže nezaboravno iskustvo na plesnom podiju, a njegova glazba prenosi duboku emocionalnu rezonancu, dok istovremeno pulsira snažnim ritmovima koji drže energiju na plesnom podiju neprekidnom.
Julian je redovito prisutan na line-upovima prestižnih festivala i klubova, a njegova produkcija redovito se pojavljuje na vrhu techno ljestvica.
Njegov set u Boogaloou bit će prava glazbena avantura koja će vas odvesti na putovanje kroz različite dimenzije techna.

Klub Boogaloo priprema spektakularnu produkciju s vrhunskim sound systemom koji će osigurati da svaki beat dopre do vaše duše, dok će impresivna rasvjeta i vizualni efekti stvoriti ambijent koji će vas potpuno obuzeti I preuzeti.
Ne propustite priliku da se prepustite ritmovima i u savršenoj harmoniji s tisućama drugih ljubitelja techno glazbe uplešete u nadolazeću jesen.
Uz vrhunski sound system i impresivnu rasvjetu, Boogaloo će ove noći postati epicentar najboljeg techno zvuka. Pripremite se za noć ispunjenu plesom, osmjesima i vibracijama koje će vas držati u ritmu do svitanja!

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.