Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put...

FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put...

location-iconMetropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

FuN Zagreb #1 - regular ulaznica

0

Organizator je za tebe plačal Pristojbino za izdajo vstopnic

25.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za FuN Zagreb Vol. 1 - Bilo mi je prvi put..., 24.09.2024. v Metropolis Music & Billiards Club, Zagreb

Dobrodošli na Fuckup Nights Zagreb!


Fuckup Nights su puno više od samo još jednog poslovnog eventa. Riječ je o svojevrsnom pokretu kojem je cilj slaviti pokušaje, destigmatizirati neuspjeh i stvoriti pozitivno okruženje koje neće biti upravljano egom. 

Kako to planiramo postići?

Otvaranjem tema s kojima se nije lako suočiti, ali kada se ta energija oslobodi, ne samo da iz toga možemo nešto korisno naučiti, nego se s vremenom i dobro nasmijati.

Zato se, cca svaka dva mjeseca, okupljamo i slušamo priče o poslovnim neuspjesima 3 do 4 osobe, s jako vrijednim inputima o tome kako su pokušale, gdje su pogriješile i što su naučile kroz svoj epski fuck up. Posao koji se srušio, zapalio ili jednostavno propao, ugovor o partnerstvu koji je završio prevarom, proizvod koji se morao povući, samo su djelić raspona tema o kojim će biti riječ.

Koliko je fuckup prirodan i normalan na svačijem karijernom putu, najbolje govori činjenica kako je ovo globalan pokret koji je prisutan u 270 gradova i 66 zemalja, te je najbrže rastuća zajednica za inovatore i kreatore.

Govornici prvog Fuckup Nights Zagreb eventa

Za prvi event okupila se zaista zanimljiva i šarolika ekipa, i kada gledamo industrije iz kojih dolaze i kada gledamo njihov karijerni put.


Prvi koji će s publikom podijeliti svoje (ne)slavne priče su:

  • Nikola Škorić – osnivač i direktor Electrocoina, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora,
  • Romana Ilić – voditeljica projekta Urania,
  • Goran Deak – osnivač i CEO tvrtke Spona i profesionalni vozač automobilskih utrka.

Čemu se možete veseliti?

Prvenstveno dobroj zabavi i vrijednim informacijama, jer iako je vlastiti fuckup najbolja škola ne moramo baš sve iskusiti na vlastitoj koži.

Priče koje vam donose fuckuperi večeri su jasne, jednostavne i poučne – 10 slideova u 10 minuta i onda slijede vaša pitanja iz publike. Sve što vas zanima rješavamo na licu mjesta. I tako 3 do 4 puta, a nakon toga zabava se nastavlja uz piće i razgovor, ali ako želite slobodno nabacite partiju biljara ili pikada, jer prijatelj FuN Zagreba i lokacija naših druženja je Metropolis music & billiards club, poznato zagrebačko odredište za razne oblike zabave pa tako i naših Fuckup Nights.

Otvorite svoje srce i osvojite ulaznice

Po dolasku u Metropolis, svi putevi vode do Fuckup zida koji željno iščekuje da se na njega zalijepi post-it sa nekim sočnim fuckupom. Vrijeme je da ga se prisjetite, sročite u rečenicu dvije i olakšate si dušu. Anonimnost je zajamčena do samog kraja večeri, jer najzanimljiviji fuckup sa zida, osvaja besplatnu ulaznicu za idući Fuckup Nights event.

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.