Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

FS Alpe Adria 2024

FS Alpe Adria 2024

location-iconBugatti Rimac Test Track, Velika Gorica

FS Alpe Adria 2024

O dogodku

Prevzemi karte oz vstopnice za FS Alpe Adria 2024, 22.08.2024. - 25.08.2024. v Bugatti Rimac Test Track, Velika Gorica

Dođite na FSAA 2024!

Pripremite se za nevjerojatno iskustvo jer FS Alpe Adria 2024 dolazi u Veliku Goricu! Od 20. do 25. kolovoza, staza Bugatti Rimac bit će domaćin jednog od najuzbudljivijih događaja u regiji. Ovaj spektakularni događaj okuplja najbolje timove i bolide iz cijelog svijeta koji će se natjecati u EV (Electric Vehicle) i CV (Combustion Vehicle) kategorijama.

Što možete očekivati?

  1. Doživite adrenalinsku akciju uživo dok timovi testiraju svoje vrhunski dizajnirane formule kroz dinamične discipline poput ubrzanja, skidpada, autocrossa i izdržljivosti. Svaka utrka obećava vrhunsku zabavu i napetost koja će vas držati na rubu sjedala.
  2. Svjedočite vrhunskim inženjerskim rješenjima i najnovijim tehnološkim dostignućima u automobilskoj industriji. Ovi studenti ne samo da su budući lideri industrije, već donose inovacije koje će oblikovati budućnost automobila.
  3. Pored utrka, imati ćete priliku sudjelovati u raznim predavanjima, demonstracijama i simulacijama. Upoznajte inženjere, dizajnere i stručnjake iz industrije te naučite više o svijetu trkaćih automobila i napredne tehnologije.
  4. Događaj nudi nešto za sve uzraste. Dođite sa cijelom obitelji i uživajte u raznim aktivnostima, od edukativnih štandova do zabavnih zona za djecu. Ovo je savršena prilika za provesti dan na otvorenom, uživajući u uzbuđenju i obrazovanju.

Ne propustite priliku biti dio ovog nevjerojatnog događaja! Dođite i podržite mlade talente, uživajte u uzbuđenju utrka i otkrijte budućnost automobilske industrije na FS Alpe Adria 2024. Vidimo se!

Za više informacija posjetite (https://fs-alpeadria.com).

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.