Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6

Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Festival Buke: Tvrdoval VOL. 6, 06.09.2024. - 07.09.2024. v Tvornica Kulture, Zagreb

⚡ FESTIVAL BUKE vol. 6 - TVRDOVAL - 6.9.2024. TVORNICA KULTURE ⚡

SPECIJALNI GOSTI: SAVRŠENI MARGINALCI

DOOM TEMPLE, 10KRE, EXTROFT, RIFFTREE

417453384-3768562300138075-2596686258298838503-n

Spremi se za petak, 6. rujna, jer će se po prvi puta u velikom pogonu Tvornice Kulture održati šesto izdanje popularnog Festivala Buke, poznatog kao “Tvrdoval”! Ovaj događaj je obavezno okupljanje za sve ljubitelje tvrdih i žestokih ritmova, od sirovog rocka do brutalnog metala i svega između.

Zašto je Festival Buke poseban? Program festivala je stvoren kako bi okupio i promovirao mlade bendove i novu rastuću scenu bendova koji se ne boje svirati glasno i energično. Ovog puta, na pozornici će se izmijeniti pet bendova – neki su novi, neki su već stari majstori s brojnim nastupima iza sebe.

Tvrdoval je stvoren s jednom misijom – pružiti platformu rastućoj sceni te mladim i hrabrim bendovima koji ne pristaju na kompromise kada je riječ o snazi i energiji njihove glazbe, te istu mlađu scenu upoznati sa veteranima lokalne glazbene scene. U ovom izdanju Festivala Buke, pet bendova će se popeti na pozornicu, svaki s vlastitim unikatnim stilom i energijom koja će vas oboriti s nogu. Očekujte mješavinu svježih talenata i iskusnih majstora, svi spremni da pokažu što znaju.

Lineup se sastoji od dobro poznatih bendova mlade “tvrde” scene, koji zadnjih godinu dana grade lokalnu scenu: Doom Temple - koji su ove godine izdali svoj EP prvijenac “Moonrock Chronicles” pod PDV Records, Extroft - koji su nedavno izdali prvi single “Veins” sa nadolazećeg EP-a i RIFFTREE - koji iza sebe već imaju dva EP-a sa trećim nadolazećim EP-om koji bi trebao biti objavljen uskoro, sa dodatkom novog mladog benda imenom 10KRE - koji su također izdali svoj prvi single ove godine. Šlag na torti ovog izdanja festivala bit će posebni gosti Savršeni Marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noise, koji zajedno sviraju isključivo prva tri albuma grupe Hladno pivo i koji će nove generacije upoznati sa svojom legendarnom muzikom.

Dosadašnja izdanja Festivala Buke dokazala su da ljubitelji tvrde glazbe itekako postoje i da su željni kvalitetnog zvuka. Zato, ako volite glasne gitare, brze ritmove i sirovu energiju, Tvornica Kulture je mjesto gdje trebate biti! Povedite prijatelje, obucite svoje omiljene majice bendova i pripremite se za večer ispunjenu nevjerojatnim nastupima i druženjem s istomišljenicima.

Ovo je vaša prilika da podržite mladu rastuću scenu, upoznate nove talentirane glazbenike i uživate u moćnim izvedbama starijih, iskusnih bendova. Spoj starijih i mlađih generacija garantira noć punu nezaboravnih trenutaka i vrhunske glazbe.

Ne propustite ovaj jedinstveni glazbeni događaj – vidimo se u Tvornici Kulture na Festivalu Buke!

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.