Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Dražen Zečić u Arsenalu

Dražen Zečić u Arsenalu

location-iconArsenal Zadar, Zadar

Dražen Zečić u Arsenalu

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Parter

1.50 EUR

Slobodno stajanje

23.00 EUR

Slobodno stajanje

VIP Standard

1.50 EUR

Zona od sredine galerije do zida galerije - barski stol bez sjedalica

33.00 EUR

Zona od sredine galerije do zida galerije - barski stol bez sjedalica

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Opomba: v kolikor je promocijska koda za popust veljavna, bo popust viden v naslednjem koraku

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Dražen Zečić u Arsenalu, 08.11.2024. - 09.11.2024. v Arsenal Zadar, Zadar

Pripremite se za jedinstveni glazbeni spektakl jer Dražen Zečić, jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije, po prvi put dolazi u zadarski Arsenal!

U petak, 8. studenog 2024., Arsenal će postati epicentar emocija i vrhunske zabavne glazbe. Dražen, legendarni izvođač s platinastim i dijamantnim priznanjem, jamči nezaboravnu atmosferu koja prati svaki njegov nastup.

Kao solo izvođač, ostvario je izvanredan uspjeh s hitovima kao što su 'Govore mi mnogi ljudi', 'Ima li nade za nas', 'Boem u duši', 'Pokidat ću lance sve' i 'Niko nema dva života'. Njegova glazba godinama je osvajala srca publike na prestižnim festivalima, a dobitnik je brojnih nagrada, uključujući Porina za album 'Nitko nema dva života' i Zlatnu pticu za više od 100.000 prodanih nosača zvuka.

Legendarni kralj zabavne glazbe vodi vas na posebno iskustvo u Arsenalu, ispunjeno emocijama, ljubavnim baladama i hitovima koji su obilježili generacije. Ulaznice su već u prodaji – ne propustite priliku za vrhunski doživljaj i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Ulaz se otvara u 19:30.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.