Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Dancing Queen ABBA Tribute Band

Dancing Queen ABBA Tribute Band

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

Dancing Queen ABBA Tribute Band

Izberi mesto

Trenutno nimaš vstopnic v košarici

  • Vstopnice / storitve / izdelki

    Cena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Nadomestilo: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Položaj: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Nadomestilo: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Vstopnice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Nadomestilo :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnova:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Skupaj:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Prosimo, ne puščaj praznih sedežev

{{ data.lang }}

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Dancing Queen ABBA Tribute Band, 11.12.2024. v Tvornica Kulture, Zagreb

Jedan od najboljih ABBA Tribute bendova ponovno stiže u zagrebačku Tvornicu!

Dancing Queen ABBA Tribute Band nakon dvije godine od fantastičnog koncerta u prepunoj Tvornici Kulture vraća se na isto mjesto obilježiti 50 godina od velikog ABBA-inog hita Waterloo s kojim je švedska glazbena atrakcija pobijedila na Eurosongu!

ABBA manija se vraća u Hrvatsku! Nakon rasprodanih koncerata u Lisinskom, KC Ciboni i desetaka rasprodanih koncerata u regiji (dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu, pet u Ljubljani), jedan od najboljih tribute bendova još od originalne ABBA-e stiže u Zagreb i to u Tvornicu Kulture, 11. prosinca ove godine. 

Najblještavijim partyjem u gradu obilježiti će čak 50 godina od velikog hita Waterloo s kojim su osvojili Eurosong. ABBA kao svjetski fenomen nastavlja oduševljavati publiku i nakon pola stoljeća, a ljubitelji njihove glazbe u Hrvatskoj, kao i širom svijeta, prenose svoju strast prema ovom legendarnom bendu s generacije na generaciju.

Nije iznenađenje da su koncerti Abba Tribute Showa, koji autentično prenose zvuk ove pop ikone, rasprodani i kod nas, zato požurire po svoje ulaznice na vrijeme!

Kako do ulaznica? 

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entria i na Entrio prodajnim mjestima. Zgrabite na vrijeme svoje Early bird ulaznice po cijeni od 18€ do 4. studenoga!  Od 4. studenoga, Regular ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 22€. 

VIP ulaznice prodaju se u paketu za minimalno 2 osobe i maksimalno 4 osoba po cijeni od 26€ po osobi. VIP ulaznica uključuje rezervirani stol na VIP galeriji. 

Pridružite nam se na putovanju u jednostavnija vremena, ispunjena sjajem i energijom, uz nezaboravne hitove poput "Waterloo", "Chiquitita", "Dancing Queen", "Mamma Mia" i "S.O.S." – sve izvedene u izvornom ABBA stilu, bez odstupanja od autentičnosti ovog kultnog benda! 

Koncert ABBA Tribute Banda Dancing Queen donosi vam Večernjakova Ružiona, koncertna i medijska platforma koja za cilj ima predstaviti kvalitetnu glazbu i muzičare koji su obilježili ili će tek obilježiti domaću, regionalnu i svjetsku glazbenu scenu. Zaruži s nama uz svjetske i domaće glazbene hitove, koncerte poznatih zvijezda i onih koji će to tek postati!

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.