Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

CISEx meetup: Skaliranje IT tvrtki u doba tržišne neizvjesnosti

CISEx meetup: Skaliranje IT tvrtki u doba tržišne neizvjesnosti

location-iconTrica caffe bar, Osijek

Datum bo najavljen naknadno

do začetka

Zagotovi si svojo vstopnico pravočasno!

Če si se že registriral za ta virtualni dogodek - se pridruži tukaj

Vstopnice / storitve / izdelki

Količina

CISEx članovi

Nadomestilo za izdajo vstopnice: 0.00 EUR na vstopnico

Ostali

Nadomestilo za izdajo vstopnice: 0.00 EUR na vstopnico

O dogodku

Prevzemi karte oz vstopnice za CISEx meetup: Skaliranje IT tvrtki u doba tržišne neizvjesnosti, 16.10.2024. v Trica caffe bar, Osijek

Drage članice i članovi CISEx-a, partneri, kolege i prijatelji,

pozivamo vas na 60. CISEx meetup koji će se ovaj put održati u Osijeku u caffe baru Trica, 16. listopada od 18 sati.

Na ovom meetupu očekuje vas panel naziva "Skaliranje IT tvrtki u doba tržišne neizvjesnosti".

Panel će obuhvatiti teme rasta domaćih IT tvrtki i izazove s kojima su se sugovornici susretali u tom procesu. Popričat ćemo o tome kako su neizvjesnost tržišta, novi trendovi poput AI-a i otpuštanja u velikim tvrtkama utjecali na taj put. Dotaknut ćemo se i tema rasta standarda i generalnog rasta plaća u IT sektoru i na koji način je to otežalo nova zapošljavanja. Panelisti dolaze iz relevantnih tvrtki koje su imale velik porast zapolesnika te će donijeti nekoliko različitih perspektiva, koje uključuju i agencijski i product mindset.

Panelisti su Ivan Bešlić (Sofascore), Frane Borozan (Syskit), Dragan Eldić (Notch) i Srđan Kovačević (Orqa). Moderator je Vlatko Vlahek (Prototyp).

Nakon panela i predavanja uslijedit će i prilika za networking i druženje!

CISEx Meetup želi na jednom mjestu okupiti vodeće poduzetnike IT scene u Hrvatskoj, s ciljem da se kroz zajednički razgovor dođe do kritičnih tema koje treba staviti u javnu diskusiju.

Vidimo se!

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.