Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Bojana Vunturišević u Vintageu

Bojana Vunturišević u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

Bojana Vunturišević u Vintageu

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Bojana Vunturišević u Vintageu, 22.05.2024. - 23.05.2024. v Vintage Industrial Bar, Zagreb

SRIJEDA 22.05.2024.
Bojana Vunturišević @VIB
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 12,00 € / 16,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska 160)

Bojana Vunturišević se nakon dugo vremena vraća Zagrebu, u srijedu 22.05. koncertom koji će održati u Vintage Industrialu!
Već je neko vrijeme na sceni, a nakon što je niz godina nastupala kao članica underground sastava The Root i MistakeMistake, prije osam godina odlučila je okrenuti novu stranicu svoje karijere i početi je ispisivati samostalno. Prvo djelo objavljeno pod njezinim imenom bio je dobro prihvaćeni album "Daljine", a idući 2023., s nazivom "Ljubav".

Album je objavljen pod etiketom Bassivity Digitala, koji je ujedno postao nova sfera njezine karijere, obilježen suradnjama sa Senidahom, Sarom Jo i Natašom Bekvalec. "Ljubav" je sklopljena u masu od desetak pjesama, a predstavlja priču koja teče počevši od pjesme „Ljubav“, preko „Gde si sad“ do „Madrina“, „Money“, „Ramba“ i „Care“ koje su nastale tijekom njezine borbe za vlastita autorska prava. Na samom kraju albuma stoji „Svemirska ljubav“ za koju glazbenica govori da je pjesma koju je najbrže napisala.

Bojana Vunturišević još je jednom dokazala svoju glazbenu, ali i liričku vrsnost te potvrdila da joj samostalni put godi. – by muzika.hr
Vidimo se u VIB-u!

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.