Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI

BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI

location-iconHard Place, Zagreb

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za BLUE MOON - GREASEBALLS & FANTOMI, 15.12.2023. - 16.12.2023. v Hard Place, Zagreb

Božićna rock and roll čarolija se nastavlja!
I ove godine vašem i našem Hard placeu dogodit će se heroji legendarnog programa "Blue Moon" koji se odvijao u Kulušiću.
Klub koji je izbacio kultne albume Novog vala, bio je dom i domaćem rockabillyju; tamo su stasali Đavoli, Mačke, Rockin' Kids.., ali i popularni Fantomi te kultni Greaseballsi.
Već tradicionalno Fantomi se pojavljuju samo u vrijeme Adventa, a ovi hitmakeri devedesetih predvođeni Krešimirom Mišakom i Robertom Marekovićem, zasvirat će za vas "Pivo, konjak, štok". "Duda, Dudica", "Bijeli Cadillac" ali i prigodni domaći najvrćeniji xmas standard "Sretan Božić svakome".
Svatko tko je držao do sebe pohađao je program "Blue Moon" koji se događao petkom u Kulušiću, a tamo su svoju rock priču začeli i Greaseballs. Davor Viduka i Danilo Šerbedžija su imena koja i danas predvode ovu sjajnu čvrstu rockabilly petorku, koju dobro pamte svi oni koji koji su izlazili krajem osamdesetih te vole domaći rockabilly zvuk. "Stari vlak" i "16 tona" su samo neke od pjesama koje ćemo rado ponovo čuti na ovom rock uskrsnuću. Nabavite svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 8 eura na šanku Hard Placea, u Dirty Old Shopu i online na entrio hr. Na ulazu u klub, ako preostane koja, koštat će 10 eura. Vidimo se.

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.