Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

Atheist Rap - Nevidljiva scena special

Atheist Rap - Nevidljiva scena special

location-iconklub Azimut, Šibenik

Vstopnice / storitve / izdelki

Cena

Količina

Atheist 10€

1.00 EUR

10.00 EUR

Vstopnice:

0.00 EUR

x Nadomestilo :

0.00 EUR

Skupaj:

0.00 EUR

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za Atheist Rap - Nevidljiva scena special, 30.11.2024. v klub Azimut, Šibenik

30.11. subota 21:30

Nevidljiva scena special: Atheist Rap

Pank-rok grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom “Maori i Crni Gonzales”(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima u celom regionu koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pesma “Wartburg limuzina” ih “dovozi” na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.

Od samoga početka svog rada bili su izrazito anti-ratno nastrojeni, a i danas se istrajno bore protiv mržnje i zaglupljivanja.

Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već decenijama unazad puni klubove po regionu.

Svirali su proteklih godina na svim većim i značajnijim festivalima na teritoriji bivše Jugoslavije (EXIT – main stage, INmusic Zagreb – main stage , Belgrade Calling , Beerfest Belgrade, OK Fest, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Lent festival – Maribor, Vrlo dobar festival Sarajevo, Pivolend – Skopje, Lake fest Nikšić, Lastovo – otok glazbe, Ritam Evrope, Opatijske Barufe, Koncert godine i mnoge druge), a binu su delili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited i Green Day…

Ateisti su tokom karijere dosta nastupali po zapadnoj Evropi. 05. 08. 2011. ATHEIST RAP su nastupili u kultnom klubu Barfly u Londonu, a dva dana kasnije kao jedini predstavnici te godine sa ex-YU prostora na Rebellion festivalu u Blekpulu, koji je protekao u obeležavanju jubileja 35 godina postojanja punk pokreta u Britaniji i svetu. Posle toga su održali tri turneje po zapadnoevropskim državama, a poslednja je realizovana od 13. aprila do 01.maja 2018, a tokom ove turneje zabeležili su 13 nastupa u gradovima po Nemačkoj, Austriji, Češkoj i Slovačkoj. Nastupali su još i u Švajcarskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj.

Članovi Atheist Rapa su akteri srpsko-kanadskog dokumentarnog filma „SLAUGHTER NICK FOR PRESIDENT“ (Slotera Nika za predsednika) koji je osvojio nagradu za najbolji dokumentarni film na 10. ZAGREB FILM FESTIVALU 2012. godine.

Do sada iza sebe imaju 6 studijskih albuma, 1 split LP album, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.

Atheist Rap nastupa u sastavu:

Vladimir Radusinović – Radule (gitara i vokal)
Aleksandar Popov – dr Pop (vokal)
Aleksandar Milovanov – Atzke (bubnjevi)
Zoran Lekić – Leki (bas gitara)
Branko Radusinović – (gitara)

Program „Nevidljive scene“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH.
Sufinanciran je sredstvima HDS-ZAMP-a, a sponzor je GRIF.

Ulaznica 10 eura u pretprodaji (Entrio.hr) i 12 eura na dan koncerta na ulazu.

Vidimo se :)

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.