Zaznana je sprememba časovnega pasu

Prosimo izberi časovni pas v katerem si trenutno:

15. Zagreb Jazz Festival-Cyrille Aimee Quartet u Kinu SC!

15. Zagreb Jazz Festival-Cyrille Aimee Quartet u Kinu SC!

location-iconKino SC, Zagreb

15. Zagreb Jazz Festival-Cyrille Aimee Quartet u Kinu SC!

Izberi mesto

Trenutno nimaš vstopnic v košarici

  • Vstopnice / storitve / izdelki

    Cena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Nadomestilo: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Položaj: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Nadomestilo: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Vstopnice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Nadomestilo :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnova:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Skupaj:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Prosimo, ne puščaj praznih sedežev

{{ data.lang }}

O dogodku

Kupi karte oz vstopnice za 15. Zagreb Jazz Festival-Cyrille Aimee Quartet u Kinu SC!, 11.10.2024. v Kino SC, Zagreb

Cyrille Aimee Quartet 11. 10. U Kinu SC na 15. Zagreb Jazz festival!

Francuska jazz pjevačica i autorica Cyrille Aimee nominirana za Grammy, s kvartetom će 11. 10. nastupiti u zagrebačkom Knu SC, u 20 sati u sklopu 15. Zagrebačkog Jazz festivala.

Jedan posjet New Orleansu rezultirao je njezinim zaljubljivanjem u grad i preseljenjem u njega 2017. Jedinstvena mješavina latinskog, francuskog i afroameričkog jazz naslijeđa omogućila joj je da u potpunosti istraži sve strane vlastitog glazbenog identiteta, oslobodivši je da vidi dalje od ograničenja žanra i poveže se s vlastitom unutarnjom kreativnošću. Nabrijana i nezaustavljiva, 2021. kupila je zemljište u šumama Kostarike, na njemu projektirala i sagradila kuću te tamo u tišini šume počela slagati materijal za novi projekt: pjesme izvučene iz vlastitog života, obuhvaćajući svaki aspekt njezinog dosadašnjeg putovanja. Povezujući se s New Yorkom kako bi spojila sve točke, udružila se s producentom/multiinstrumentalistom Jakeom Shermanom i zajedno su stvorili njezin posljednji album “A Fleur de Peau”. Kombinirajući dubinu i sofisticiranost jazza, neposrednost popa, nezaustavljive plesne ritmove Kariba, album je intimniji i pristupačniji od svega što je Cyrille prije napravila.

The Wall Street Journal je Cyrille Aimee proglasio “jednom od najperspektivnijih jazz pjevačica svojeg naraštaja”, The Guardian je napisao da je “suptilna i artikulirana pjevačica”. New York Times da donosi “spoj Michaela Jacksona i Sarah Vaughan”, da je “drska jazz pjevačica koja stoji jednom nogom u tradiciji, a drugom u elektronici“ te da svoj glas, koji je kao “djevojački cvrkut”, “kontrolira preciznošću snajpera”. Talentom i izvedbom je prošle godine osvojila i publiku na 14. Zagreb Jazz Festivalu u punom kazalištu Kerempuh. Gledali smo je kao duo.

Pohvale koje dolaze iz cijeloga svijeta zaslužila je svojim osebujnim, trenutno prepoznatljivim glasom i pristupom koji zasniva na spoju jazza, funka, šansone i flamenka, tradicije i futurističke elektronike... Veću pažnju u svijetu jazza pobudila je 2007. kad je pobijedila na natjecanju Montreux Jazz Festivala, a produbila 2010. kad je bila finalistica na Međunarodnom jazz natjecanju Thelonious Monk te 2012. kad je pobijedila na Međunarodnom jazz natjecanju Sarah Vaughan. Uslijedile su turneje diljem svijeta i snimanja albuma. Samo kao voditeljica sastava snimila je dvanaest albuma. Na snimanjima nekih pridružili su joj se slavni glazbenici, između ostalih Roy Hargrove i Joel Frahm. U njoj su osjetili neki poseban žar, iskričavost i otvorenost prema raznim utjecajima. Zapravo tome teži impulzivno, a improvizacija za nju nije samo tehnika nego način života. Naime, od malena je bila izložena raznim utjecajima; otac joj je Francuz, a majka iz Dominikanske Republike, odrasla je u Francuskoj, pjevala u pariškim i njujorškim kafićima i klubovima, ali i na ulicama raznih europskih gradova, kao i najprestižnijim svjetskim jazz festivalima, glumila na Broadwayu, u njujorškom kazalištu Apollo, osjetila autentičnost glazbe New Orleansa... Također potajice je pjevala uz logorsku vatru s Romima u romskim kampovima u Francuskoj što je produbilo njezinu strast prema spontanosti i slobodi u glazbi.

 

 

 

Deli dogodek:

Kaj je Nadomestilo za izdajo vstopnice?

Nadomestilo za izdajo vstopnice pokriva en del stroškov, ki jih ima Entrio kot agencija za prodajo vstopnic za obdelavo transakcije, izdajo vstopnice in da ti omogoča, da uživaš v dogodku.

Entrio zaračunava nadomestilo za vsako kupljeno vstopnico, za vse načine plačila na internetu in na prodajnih mestih, ki med drugim pokriva stroške podpore Entrio kupcem, vzdrževanje strežniškega sistema, administracijo in druge stroške, povezane z izdajo vstopnice.

Višina nadomestila za izdajo vstopnice je včasih lahko odvisno od trgovskih dogovorov podjetja Entrio z organizatorjem dogodka.

Nadomestilo za izdajo vstopnice ni vračljivo.

Neveljavna promocijska koda

Prosimo poskusi ponovno čez 15 minut, v kolikor si prepričan, da je promocijska koda veljavna - možno je, da jo je sistem v tvojemu prejšnjem poskusu začasno rezerviral

Da ta spletna stran pravilno deluje in izboljšamo tvojo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij najdeš v Uporaba piškotkov (cookies).

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcije. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati, in jih lahko onemogočiš s spreminjanjem nastavitev v svojem browseru.

  • Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran z zbiranjem in analizo podatkov o njeni uporabi.

  • Oglaševalski piškotki se uporabljajo za povečanje relevantnosti oglasov ki jih prejemaš.