Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ŽARIŠTE ◉  Maja Rivić

ŽARIŠTE ◉ Maja Rivić

location-iconKlub Kazališta Komedija - Kontesa, Zagreb

ŽARIŠTE ◉  Maja Rivić

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ŽARIŠTE ◉ Maja Rivić, 19.06.2024. u Klub Kazališta Komedija - Kontesa, Zagreb


Na 5. izdanje koncertnog programa Žarište stiže Maja Rivić Kvintet. Maja Rivić Kvartet izvodi autorsku glazbu, koja je, s koncepcijske strane, intiman odraz Majinog afiniteta prema jazzu i eksperimentalnom, impresionizmu i komornom, poeziji i popularno-znanstvenom, a s izvedbene strane, izraz muzikalnosti i sinergije pomno odabranih glazbenika, njihove neposrednosti i senzibiliteta. Maja Rivić završila je pjevanje, kompoziciju i aranžiranje na Sveučilištu Middlesex u Londonu. Suosnivačica je i pjevačica u jazz orkestru Mimika – Maka Murtića, s kojim je snimila tri studijska albuma te nastupala po poznatim londonskim i zagrebačkim klubovima i festivalima poput London Jazz Festivala, Love Supreme i Latitude Festivala. Surađivala je mnogo puta s Jazz Orkestrom HRT-a te s njima snimila studijski album Murtićevih kompozicija. Nakon šest godina provedenih u Londonu, Maja se krajem 2016. vratila u Zagreb, gdje osim u Mimika Orkestru nastupa i s free-improv sastavom MILK, jazz sastavom Maja’s Jazz Enthusiasm, kolektivom Živa Voda te Jungle Roots Orkestrom. Maja aktivno nastupa, piše i podučava pjevanje.


Žarište predstavlja značajan korak prema profesionalizaciji uvjeta rada za autore i autorice te korak prema obogaćivanju kulturne ponude grada Zagreba. Cilj programa je pružanje umjetničke platforme za izvedbu autorske glazbe te osiguravanje novog mjesta za otkrivanje glazbenih izvođača. Žarište će biti mjesto susreta, inovacije i kreativnog izražaja u samom srcu Zagreba.


Organizator programa je Ustanova Novi prostori kulture, a sufinancira ga Grad Zagreb.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.