Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ŽARIŠTE ◉ Funk Shui + Aracataca

ŽARIŠTE ◉ Funk Shui + Aracataca

location-iconKlub Kazališta Komedija - Kontesa, Zagreb

ŽARIŠTE ◉ Funk Shui + Aracataca

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

ŽARIŠTE ◉ Funk Shui + Aracataca - pretprodaja

1.00 EUR

8.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ŽARIŠTE ◉ Funk Shui + Aracataca, 17.10.2024. u Klub Kazališta Komedija - Kontesa, Zagreb

Prvo jesensko izdanje koncertnog programa Žarište ugostit će dva benda. Na pozornicu Kluba Komedija stižu makedonski bend Funk Shui i šibenski bend Aracataca!

Funk Shui je eklektični kolektiv iz Sjeverne Makedonije koji stalno istražuje nove puteve glazbenog izričaja. Kolektiv je debitirao je 2012. godine, a prošle godine predstavio i svoj treći album Nikogash Pak. Njihov opus mješavina je različitih stilova, a kolektiv ga opisuje kao iskustvo koje obuhvaća niz emocija, stilova i utjecaja. Osim u zemljama regije, Funk Shui je nastupao i u evropskim državama poput Velike Britanije, Poljske, Austrije, Njemačke i Nizozemske.

Prije njih na pozornicu će stati indie rock bend Aracataca. Bend je osnovan 2022. godine, a lokalno su poznati po svojoj energičnosti i jedinstvenom zvuku. Nakon dva predstavljena singla bend će uskoro predstaviti EP izdanje inspirirano raznim glazbenim žanrovima, od bossa nove do post-punka.

Žarište predstavlja značajan korak prema profesionalizaciji uvjeta rada za autore i autorice te korak prema obogaćivanju kulturne ponude grada Zagreba. Cilj programa je pružanje umjetničke platforme za izvedbu autorske glazbe te osiguravanje novog mjesta za otkrivanje glazbenih izvođača. Žarište je mjesto susreta, inovacije i kreativnog izražaja u samom srcu Zagreba.


Organizator programa je Ustanova Novi prostori kulture, a sufinancira ga Grad Zagreb.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.