Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović

ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović

location-iconMjesni odbor Donja Kustošija, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za ZAPAD: ZG x4 NAJBOLJI' sat i kusur Stand-Up by Pedja Bajović, 02.12.2023. u Mjesni odbor Donja Kustošija, Zagreb

Ulaz je besplatan, a izlaz se plaća! :) Predstava u sali Mjesnog odbora Donja Kustošija (Zagrebačka cesta 88) imat će besplatan ulaz, uz obaveznu rezervaciju putem web platforme Entrio. Također, publika se upućuje na donaciju nakon predstave, za potrebe pokrivanja troškova produkcije; preporučeni iznos je 5€. Naravno, nitko se neće buniti ako je donacija i veća! :) 

- Jesam stand-up komičar iz Zagreba, ali ne baš i zagrebački. Zadnjih desetak godina sam bio više po svijetu nego tu! Zato sam odlučio vratiti se u svoj grad na velika vrata, ali ona - vanjska! Ovaj svoj Best Of ću ponuditi u Sesvetama, Novom Zagrebu, Donjoj Kustošiji i na kraju - na Sljemenu. Centar će me morati još malo pričekati!, u svojoj je najavi za medije rekao Pedja Bajović, pionir i veteran naše stand-up komedije.

Sve je to najbolje opisati brojkama: u nepunih 19 godina aktivnog bavljenja komedijom s nogu, Pedja je svojim nastupima obišao 40 zemalja svijeta i u njima preko 350 gradova! Pored nastupa na našem jeziku, specijalizirao se i za one na engleskom te se upravo vratio s turneje koja je uključila Island, u tri baltičke zemlje i Poljsku. Nakon njih, a prije odlaska na svoju makedonsku turneju, ovaj komičar je odlučio obići Zagreb - s istoka, juga, zapada, a onda i - sjevera!

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC i ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš!

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, Pedja Bajović daje garanciju za odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta!

Pa, izvol’te…

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.