ZADAR - Marko Dejanović

ZADAR - Marko Dejanović "A kad smo već tu" 10 godina Stand Up karijere

location-iconHNK Zadar, Zadar

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

  • Ulaznice / usluge / proizvodi

    Cijena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} EUR

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZADAR - Marko Dejanović "A kad smo već tu" 10 godina Stand Up karijere, 26.10.2024. u HNK Zadar, Zadar

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, popularni stand-up komičar Marko Dejanović u subotu 26. listopada u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa "A kad smo već tu...".

-------------------------------------------------------------
➔INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
- CIJENA ULAZNICA:
EARLY BIRD - 10 EUR 
PRETPRODAJA - 12 EUR
- PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
FIZIČKE ULAZNICE
- FELIX 24 SATA, Ulica Hrvatskog Sabora 12
- TISAKmedia Zadar SUPERNOVA #924270, Ulica Akcije Maslenica 1
- Music Shop COMBO, Ul. Vlatka Mačeka 3
-------------------------------------------------------------

"Mikrofon sam u ruke uzeo prvi put u listopadu 2014. kao neoženjeni novinar bez djece i kredita. Pričao sam o frustracijama s traženjem parkinga. Komedija je prvo bila hobi, ali je brzo postala opsesija. Kroz šalu se možeš otvoriti bez da ispadneš jadan! Savršeno za bivšeg bosanskog izbjeglicu s problemima s debljanjem.
 
Onda sam se oženio i dobio sina pa sam pričao o frustracijama s traženjem seksa. Život se mijenjao i ja sam pričao o tome. Starim, pričam o tome. Mijenjam karijere, pričam o tome. Nerviram si ženu, nervira ona mene, sin me ispituje o svijetu, umro mi je otac… Pričam o svemu što želim podijeliti. I treniram usput kako o svemu pričati, a da se ljudi ne prestanu smijati. ", o svojim stand-up početcima i inspiraciji ispričao je Marko te nastavio:

"Na početku su to bile pažljivo osmišljene i zapisane priče, danas me veliki dio publike zna kao improvizatora sklonog razgovoru s prvim redovima. Istina je da sam mješanac. Oni koji su me gledali znaju da volim nastupe posoliti i s ponekom provokacijom, crnim i šok humorom, a znam ubaciti i reference na nešto aktualno ili roast fore na neku moćnu osobu, čisto zato što se to smije i može."
 

Kolege ga često proglašavaju i najiskrenijim komičarom ovih prostora: "Da se ne lažemo, volim to čuti, ali ni ne znam drugačije. Osjećao bi se jadno kad bi glumatao na pozornici."

Koliko je urnebesan i dosjetljiv saznajte 26. listopada u HNK Zadar na velikom slavljeničkom showu: "Istina je i da bi mi bilo drago da dođete na moju proslavu 10 godina stand up karijere. Pričat ću sve najbolje što imam, novo, staro, improvizirano.... Bit će jedinstvena večer, u to sam siguran. Neponovljiva. Pa ne slavi se 10 godina svaki dan!"

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).