Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Vomitory / Pentacle / Elusive God / Bohemyst u Vintageu

Vomitory / Pentacle / Elusive God / Bohemyst u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

Vomitory / Pentacle / Elusive God / Bohemyst u Vintageu

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Pretprodaja

1.50 EUR

33.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Vomitory / Pentacle / Elusive God / Bohemyst u Vintageu, 03.11.2024. - 04.11.2024. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

NEDJELJA 03.11.2024.
Vomitory - Pentacle - Elusive God - Bohemyst
Vrata 19:00
Ulaznice: 33,00 € / 35,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) i Grif bar (Savska 160)

Devotion Booking vam predstavlja BARBARIANS series: Vomitory - Pentacle - Elusive God – Bohemyst! Spremite se za D-Beat, Chainsaw masakr!

BOHEMYST
Za mnoge možda nepoznanica, ali slobodno možemo reći da se radi o češkim veteranima scene. Bend koji je nastao na ruševinama kultnog Avengera. Avenger je ugašen na 25 obljetnicu benda, a onda su nastavili kao Bohemyst, predvođeni prekaljenim ratnicima - Honza Kapak i Petr Ramus Mecak (ex Master`s Hammer, ex Maniac Butcher).
Bohemyst - Čerň a Smrt (official video): https://rb.gy/kr1llu

Bohemian dark metal, možda je i najbolji opis za stil benda. Black/death/doomy metal mračan, pomalo atmosferičan i na trenutke podsjeća na kasnije radove Root-a, Master’s Hammer-a. Trenutni opus i nije nešto bogat s obzirom da pod imenom Bohemyst imaju samo jedan album “Cern a Smrt”, ali to će biti sasvim dovoljno da se predstave publici i istu počaste dobrim zvukom!
https://www.facebook.com/Bohemyst
https://bandzone.cz/bohemyst

ELUSIVE GOD
Da ova večer ne prođe samo u znaku ekstremnog metala pobrinuti će se domaće zvijezde iz sfere epic doom metala. Bend je nastao 2018. i iza sebe ima već par singlica, jedan EP i jedan studijski album imena “Trapped in a Future Unknown”. Radi se o jednom od najboljih epic doom bendova ovih prostora (a i šire), koji već pomalo uživa kultni status undergrounda, prije svega zahvaljujući odličnom studijskom materijalu, ali i nastupima poput prošlogodišnjeg na “Doom over Vienna”.
Elusive God - Ples Demona (official video): https://rb.gy/celeb7

Uvjereni smo da će ljubitelji bendova tipa Candlemass, Sorcerer, Solitude Aeternus... uživati u ovoj doom ceremoniji, odličnoj svirci i vokalima Elusive T-a za kojeg bi neki rekli da je izgubljeni, mlađi brat pokojnog Warrel Danea (Nevermore, Sanctuary).
https://www.facebook.com/elusive.god
https://elusivegod.bandcamp.com/

PENTACLE
Death metal umotan u kožu i killere, tako bi opisali njihov stil koji je inspiriran bendovima kao što su Celtic Frost, Slaughter Lord, Possessed, kanadski Slaughter... Sami počeci benda datiraju od davne 1989. i do danas nisu ni milimetra odstupili od svog truerskog pristupa stvaranju ANCIENT DEATH METALA.
Pentacle - Behold Denail Despair and Cruelty (live 2019): https://rb.gy/hlffni

Iako nešto nepoznatiji od svojih zemljaka (Asphyx, Sinister, Gorefest, Pestilence) Pentacle su se izborili za svoje mjesto na sceni i izgradili jaku fan bazu. U tijeku karijere izdali su 4 EP-a, hrpu split izdanja i 3 studijska albuma. Zadnji “Spectre of the eight Ropes” izišao je 2019. i nažalost pomalo prošao ispod radara mainstream death metal publike. Album koji ni sekunde ne zaostaje za prethodna 2 (koji su već klasici), rifovi i dalje inspirisani starim herojima, vokali u neku ruku podsjećaju na Van Drunen-a (Asphyx) i bubanj koji melje sve pred sobom, nizozemski death metal, sa mudima, šakom u glavu!
Ovo će biti njihov prvi i ekskluzivan nastup na Balkanu!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063713169629
https://www.pentacle.nl

VOMITORY
Švedska Old School Death Metal mašina za mljevenje mesa!
Bend koji ne treba posebno predstavljati, većini su poznati kao veterani švedske scene i kao jedan od (kvalitetom) najkonstantnijih death metal bendova. Prvi album objavljen je davne 1996. godine, a najproduktivniji period bio im je izmedju 2001. i 2009. godine u kojem objavljuju 5 albuma.
Vomitory - All Heads Are Gonna Roll (official video): https://rb.gy/de5lyf

Na ovoj mini turneji (Beč - Budimpešta- Zagreb) promovirat će svoj poslijednji album iz prošle godine “All Heads are gonna Roll”, stoga ne propustite ovaj spektakl, jer znamo da su Vomitory veoma rijetki gosti na našim prostorima.
https://www.facebook.com/vomitoryband
https://www.vomitory.net

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.