Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

"Trag u beskraju" u sjećanje na Olivera Dragojevića - Vela Luka

location-iconPozornica ispred Pontona, Vela Luka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "Trag u beskraju" u sjećanje na Olivera Dragojevića - Vela Luka, 29.07.2024. u Pozornica ispred Pontona, Vela Luka

„Trag u beskraju“  -  sjećanje na Olivera Dragojevića
ponedjeljak, 29.7.2024., 21:30h
 
Vela Luka će i ove, 2024. godine, biti mjesto emotivnog glazbenog spektakla s nizom događanja u čast Oliveru Dragojeviću. S ciljem očuvanja bogatog stvaralaštva jednog od najcjenjenijih hrvatskih glazbenika, glazbeno-umjetnički projekt Trag u beskraju šestu godinu zaredom tradicionalno započinje 26. srpnja i to koncertom na trajektu prema Oliverovoj voljenoj Korčuli. A vrhunac manifestacije u čast velikana hrvatske glazbene scene održat će se u ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine, velikim koncertom na pontonu na rivi u Veloj Luci.
 
Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, dugogodišnji Oliverov prijatelj i suradnik, koji će kroz ovaj glazbeni hommage voditi sve ljubitelje lika i djela neponovljivog Olivera. Impresivna lista glazbenika ove godine će okupiti neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene, a na glavnom koncertu pjevat će Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Giuliano, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade i Martin Kosovec, uz live prijenos od 21:30h na HRT-u.
 
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 
Za preuzimanje ulaznica za osobe s invaliditetom, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate na [email protected].

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.