Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Tinel Open #4 - Amfiteatar Salona

Tinel Open #4 - Amfiteatar Salona

location-iconAmfiteatar Salona, Solin

O događaju

Prijava odnosno registracija za Tinel Open #4 - Amfiteatar Salona, 10.09.2024. u Amfiteatar Salona, Solin

Nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg izdanja u Dioklecijanovoj palači, vraćamo vam Tinel Open! U utorak (10.9.), na jednodnevnom događaju s početkom u 18:00 sati, Tinel stiže u amfiteatar u Saloni!

ŠTO VAS ČEKA NA OPENU?
Uz naše suorganizatore iz Digitalne Dalmacije smo pripremili zanimljiv program sa novim predavanjima i dvije panel rasprave, a zabavljati će vas i educirati dobro poznata imena iz domaćih digitalnih agencija i softverskih tvrtki.

RASPORED
17:30h -
Okupljanje na lokaciji
18:00h - 
Otvaranje Tinel Opena
18:15h - Connecting the dots in Business Development (HR) - Goran Kovačević (Infinum)
19:00h - Primjene AI tehnologije u svakodnevnom posl(ovanj)u - Ana Milas (Serengeti), Zlatko Matokanović (Q agency), Nikola Jakić (ArsFutura), 
20:00h - 10 lekcija za 10 godina poduzetništva - Marko Mišulić (Rentlio)
21:15h - The future of FinTech (EN) - Andrius Bičeika (Revolut), Boris Blažević (Erste), Nikola Škorić (Electrocoin)
22:00h - Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju? - Ivan Bešlić (Sofascore)
22:55h - Zatvaranje Tinel Opena

KAKO DO KARATA?
Za četvrti Tinel Open u prodaju stavljamo ukupno 300 ulaznica za posjetitelje, a iste ćete moći osigurati putem platforme Entrio. U cijenu karata uključena je participacija, ali i hrana kroz preukusne Bokamorra pizze i/li kanape sendviči chefa Fabrizia Vežnavera (ograničene količine), kao i negazirana voda, Barba točeno pivo te piće na gin 'n' tonic štandu.

Prvih 100 karata možete kupiti za samo €9.99 kao Blind Tickets, prije nego što uopće najavimo cijeli raspored. Zatim ćemo preostalih 200 karata prodavati po cijeni od €24.99, sve do početka Tinel Opena ili do prethodne rasprodaje. Osim toga, u ponudi imamo i 100 besplatnih ulaznica za studente i učenike srednjih škola koji svoju kartu mogu osigurati uz dokaz o aktivnom akademskom statusu.

NISTE NIKADA BILI NA TINELU?!
Tinel je tehnološki događaj koji od 2017. godine omogućava aktivno učenje za sve članove tech zajednice u Dalmaciji - programere, dizajnere, marketingaše, poduzetnike, studente, učenike i sve ostale koji žele naučiti više o korištenju tehnologije u poslovne svrhe. TINEL Open je izvedenica iz mjesečnih, besplatnih Tinel Meetupa koje održavamo u uredu Locastica u Splitu. Naime, jednom godišnje izađemo sa klasične lokacije i odradimo mini-konferenciju na nekoj od lipih lokacija u Splitu i okolici, a ove godine je to Salona amfiteatar.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.