Terrace Opening w/ Esa's Afro-Sinth Band, Natalie Robinson

Terrace Opening w/ Esa's Afro-Sinth Band, Natalie Robinson

location-iconPeti kupe, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regular Ticket

1.00 EUR

18.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Terrace Opening w/ Esa's Afro-Sinth Band, Natalie Robinson, 04.05.2024. - 05.05.2024. u Peti kupe, Zagreb

Proljeće je već ozbiljno zaživjelo, ponekad čak i s ljetnim temperaturama. Stoga vrijeme je da se počnemo družiti i na otvorenom. Peti Kupe otvara svoju terasu 4. svibnja uz posebne goste za ovu priliku - Esa's Afro-Synth Band i Natalie Robinson!

Esa Williams, južnoafrički DJ i producent, kojeg smo već imali prilike upoznati, sastavio je skupinu iznimno talentiranih glazbenika koji čine Esa's Afro-Synth Band. Ovaj sastav vodi na ritmičnu odiseju koristeći sintisajzere i udaraljke te ispreplićući kreativne talente umjetnika u usponu s Esinom glazbenom vizijom. Njihov primarni cilj nije samo oživjeti živahno nasljeđe južnoafričke plesne glazbe rođene u doba apartheida, već i razviti inovativne koncepte za budućnost. Ova predanost poštovanju prošlosti s pogledom na budućnost ističe ovaj bend kao dinamičnu snagu na suvremenoj glazbenoj sceni.

Takva je snaga i Natalie Robinson, DJ-ica koja se probila na sceni u Berlinu. Odrasla u multikulturalnom okruženju, Robinson je oduvijek upijala gospel, funk, soul, R&B i tradicionalnu gansku glazbu. S tim je korijenima izgradila temelj za svoju estetiku i razigrani stil. Natalie Robinson impresionira ne samo svojom zadivljujućom karizmom i tehničkim vještinama, već i svojom strasti i dubokim razumijevanjem underground house glazbe.

Domaćin na ovom dnevnom i noćnom događanju je Pepi Jogarde, a dobrom raspoloženju doprinijet će i ponuda dobre hrane i pića.

Podijeli događaj: