Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

location-iconŠRC Aquacity Varaždin, Trnovec Bartolovečki

Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Techno Workout Old School Edition with Jean Marie Kone, 15.06.2024. - 16.06.2024. u ŠRC Aquacity Varaždin, Trnovec Bartolovečki

Nakon što smo prošle godine nakon dugo vremena oživjeli i protresli Varaždinsko more, s ponosom objavljujemo suradnju s novootvorenim beach barom Aquacity te vam pripremamo seriju od nekoliko festivala u vrućim ljetnim mjesecima.

Za otvorenje ljetnog programa Techno Workouta dovodimo vam jedno jako poznato lice sjeverozapadne elektronske scene. Čovjeka koji ne skriva koliko voli Hrvatsku, predstavlja je u najboljem svjetlu gdje god se pojavi, a Varaždin smatra svojim drugim domom - a on je gospodin Jean Marie Kone. Izuzetno nam je drago premijerno ugostiti Jeana na Techno Workoutu i sjeverozapadu hrvatske omogućiti novo druženje i prisjetiti se starih dana na Old School Editionu. Smisao samog eventa je udružiti ekipu dj/a koja datira iz zlatnog doba EX/A zato smo pomno odabrali ostatak line up-a.

Podršku Jeanu pruža stara garda varaždinske elektronske scene, a to su "stare" njuške Pintha, Made in 83 (Barbir) i naravno naš resident i domaćin Nitevision NV. Posebno bih napomenuo i DJ CET, koji se može pohvaliti karijerom koja traje više od 20 godina i koji će doći kao točka na i Old School editiona.

Pridružite nam se na nezaboravnom Techno Workout događaju u novootvorenom Beach Baru u Aquacityju!

Ponesite svoju energiju i dobro raspoloženje, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunski ambijent i zvuk.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.