Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Stereo MCs

Stereo MCs

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Early Bird

1.50 EUR

25.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Stereo MCs, 09.11.2024. - 10.11.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

Britanska elektro hip-hop senzacija Stereo MC's vraća se u Zagreb! U ponedjeljak, 9. studenog 2024., kultni zagrebački klub Boogaloo postat će poprište energičnog i jedinstvenog nastupa ovog legendarnog benda, poznatog po svom prepoznatljivom zvuku i nevjerojatnoj koncertnoj energiji. 

Stereo MC's su uvijek rado viđeni gosti u Hrvatskoj, a nastupom će publiku počastiti nezaboravnim hitovima koji su definirali cijelu jednu glazbenu eru – od "Connected" i "Step It Up" do "Elevate My Mind", "Sophisticated" i "Deep Down And Dirty". No, uz nostalgične hitove iz devedesetih, publiku očekuju i iznenađenja jer će bend predstaviti nekoliko potpuno novih pjesama s nadolazećeg albuma koji izlazi 2025. godine. 

Rob Birch i Nick Hallam otkrivaju da su za ovaj projekt istraživali nove teritorije i eksperimentirali sa zvukom: “Naša nova glazba kombinira naš klasični stil s modernim klupskim elementima. Radimo na tome da svaki komad glazbe osjetiš na plesnom podiju, ali i u srcu.” 

Stereo MC’s nastali su sredinom osamdesetih, kada su susjedi i prijatelji Rob i Nick spojili svoju strast prema hip-hopu, funku i elektroničkoj glazbi u nešto sasvim novo. Njihov prodoran zvuk i inovativan pristup brzo su ih lansirali među pionire žanra. Album "Connected" iz 1992. godine, koji je obuhvatio neke od njihovih najpoznatijih singlova, osigurao je bendu dvije Brit Awards nagrade te status jednog od najvažnijih albuma u povijesti elektroničke glazbe. 

Uz brojne vlastite hitove, Stereo MC’s su u svojoj karijeri remiksirali i producirali glazbu za mnoge svjetske zvijezde kao što su U2, Madonna, Tricky, David Holmes, pa čak i RZA. Iza njih su uspješne turneje po cijelom svijetu, rasprodane dvorane i kultni status na plesnoj sceni.  

Njihova zarazna energija i hip-hop stav vraćaju nas u zlatne devedesete, dok publiku očekuje večer prepuna nostalgije i odlične glazbe. Bend koji je definirao čitavu generaciju vraća se s provjerenim hitovima i novom energijom – ne propustite priliku doživjeti ovaj kultni bend uživo i zaplesati uz zvukove koji i danas zvuče jednako svježe kao i prije trideset godina.

Kao podršku nastupu Stereo MC's, nastupit će i DJ Krnya, koji će predstaviti svoj jedinstveni stil i 38 godina iskustva na sceni. Early bird ulaznice dostupne su u sustavu Entrio po cijeni od 25 eura, dok će redovna cijena ulaznica iznositi 30 eura, a na dan koncerta 35 eura. Osiguraj povoljnije ulaznice na vrijeme jer očekujemo pravi show! 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.