Događaj je završio
Ovo bi te moglo zanimati
O događaju
Kupi karte odnosno ulaznice za Specijaliteti indijske kuhinje, 19.01.2015. u Moja kuhaona, Zagreb
NAPOMENA:Radionica je zbog bolesti predavača odgođena za 19.01.2015. Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da se javite na [email protected].
--
Tajna indijske kuhinje stare preko 3000 godina leži u obilju začina i bilja, a kurkuma, kardamom, đumbir, gorušica i metvica samo su neki koji se koriste u pripremi indijskih jela. Iako se žitarice poput riže i pšenice smatraju osnovom indijske kuhinje na radionici koju će voditi food blogerica Marijana Zlomislić naučit ćete kako pripremiti chapati, samosa povrtne trokutiće, chutney od manga, raita umak, balchao svinjetinu, pilaf i rasgulla okruglice i još još nekoliko recepata. Očekuje vas prava gozba na indijski način.
Napomena: Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.
Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 3 sata