Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Singles party (druženje za samce)

Singles party (druženje za samce)

location-iconPri Nami, Zagreb

Singles party (druženje za samce)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Singles party (druženje za samce), 24.10.2023. u Pri Nami, Zagreb

Singles party je večer druženja za samce s mogućnošću upoznavanja drugih samaca - pri čemu sve započinje sa "speed dating" upoznavanjem sudionika. Preporučamo dobni raspon prijavljenih samaca između 35 i 50 godina, radi primjerene raspodjele sudionika.

Kupnjom ulaznice vam je osigurano:

- upoznavanje i "speed date" razgovor u trajanju od 5 minuta s minimalno 10 osoba suprotnog spola
- konzumacija pića na šanku u vrijednosti 3 eura
- prigodni plesni program s domaćom i stranom glazbom iz perioda 60ih do danas - ples je opcionalan, ali svakako dobrodošao
- pokloni iznenađenja

Moli se diskrecija i nefotografiranje drugih sudionika za vrijeme trajanja eventa.

Nakon speed dating upoznavanja, slijedi druženje na plesnjaku i prilika za upoznavanje svih osoba s kojima niste razgovarali osobno za stolovima. 

Ukoliko imate i neke prijatelje koji će sudjelovati u speed datingu, raspored upoznavanja će biti složen na način da ćete vi i prijatelji upoznati različite skupine ljudi. Pojednostavljeno, zajedno s prijateljima ćete u druženju nakon "speed datinga", imati još veću količinu poznanika za druženje i upoznavanje. 

Zbog ispunjavanja osobnih podataka, nije moguća kupnja karte na ime druge osobe, kao ni kupnja više od jedne karte po Entrio korisniku. Ispričavamo se ako vam to otežava kupnju.

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.