Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Sequences w/ Gabrielle Kwarteng, Ogazón, Lola Haro

Sequences w/ Gabrielle Kwarteng, Ogazón, Lola Haro

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Gabrielle Kwarteng, Ogazón, Lola Haro

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regular Ticket

1.00 EUR

18.00 EUR

Group Ticket

1.00 EUR

Izvrsna prilika da uštedite novac po osobi. Nabavite ulaznice za sebe i svoje prijatelje, minimalno 4, a maksimalno 10 po kupnji. Grupne su ulaznice dostupne do 20.10. te su jako limitirane, stoga nemojte čekati.

15.00 EUR

Izvrsna prilika da uštedite novac po osobi. Nabavite ulaznice za sebe i svoje prijatelje, minimalno 4, a maksimalno 10 po kupnji. Grupne su ulaznice dostupne do 20.10. te su jako limitirane, stoga nemojte čekati.

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ Gabrielle Kwarteng, Ogazón, Lola Haro, 25.10.2024. - 26.10.2024. u Peti kupe, Zagreb

Tri dame čija je muzika bez granica. Tako u najkraćim crtama možemo opisati pripadnice berlinske scene, gošće sljedećeg izdanja programa Sequences 25. listopada. Gabrielle Kwarteng, Ogazón i Lola Haro, nakon što su poharale ljetne festivale, između ostalih i na našoj obali, stižu i u Peti Kupe.

🎟️ Early Bird ulaznice su rasprodane! Trenutno su dostupne Regularne i Grupne ulaznice. Iskoristite priliku i nabavite jeftinije ulaznice dok još možete! 🎟️

U kompetenciju Gabrielle Kwarteng uvjerili smo se uoči prošlog Božića. Ova rođena Njujorčanka sposobna je balansirati između različitih žanrova, od njujorškog housea do disco interpretacija, perkusivnih zvukova i broken beata. Bogat spoj utjecaja od njezinih ganskih korijena do žanrova nastalih u Americi svjedoči o njezinoj otvorenosti uma i dubokom glazbenom znanju. Gabriellini magnetični nastupi odjeknuli su u ikoničnim prostorima kao što su Panorama Bar, Nowadays i White Hotel, kao i na velikim festivalima.

Ogazón je vizionarska DJ-ica iz Luksemburga poznata po vinyl only setovima. Minimal, techno i house uz dašak progressive trancea dominiraju njezinim nastupima. Ona voli groove, svira nove i stare ploče, ne pretjeruje s društvenim mrežama ni s prečestim svirkama. Karizma i oldschool pristup donijeli su joj u posljednje dvije godine zamah nakon probijanja leda u institucijama kao što su Panorama Bar i Robert Johnson.

Ljubav i strast Lole Haro prema glazbi i njezin autentičan pristup bili su osvježavajuća snaga u belgijskoj industriji noćnog života. Na scenu je izbila 2018. svojim toplim zvukom i dubokim flowom, a nakon setova za Boiler Room i HÖR stekla je i međunarodno priznanje. Kako je nedavno pokrenula vlastitu izdavačku kuću i seriju događaja Small Steps, Lola je definitivno postala zapaženo ime na sceni elektroničke glazbe.

🎟️ Early Bird ulaznice su rasprodane! Trenutno su dostupne Regularne i Grupne ulaznice. Iskoristite priliku i nabavite jeftinije ulaznice dok još možete! 🎟️

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.