Sequences / Steffi, XDB

Sequences / Steffi, XDB

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences / Steffi, XDB

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences / Steffi, XDB, 28.06.2024. - 29.06.2024. u Peti kupe, Zagreb

Neumorna potraga za najboljom glazbom spaja dvoje besprijekornih DJ-a koji dolaze na novi Sequences. Peti Kupe će 28. lipnja temeljito prodrmati Steffi i XDB.

Steffi ne radi stvari napola, a nepokolebljiva predanost rastu i izazovima dovela ju je do vrha suvremene plesne glazbe. Preseljenjem iz rodne Nizozemske u Berlin, ova DJ-ica, producentica i voditeljica etiketa dobila je i rezidenciju u Berghainu, a odavno je važno ime na svjetskim festivalima i u klubovima. Kao producentica bilježi opsežnu diskografiju na cijenjenim etiketama kao što su Ostgut Ton, Dark Entries i Ed Banger.

S karijerom duljom od dva desetljeća, XDB se istaknuo na underground techno i house sceni. Njegov zvuk karakteriziraju duboki, hipnotički ritmovi, zamršene melodije i spoj klasičnih i modernih elemenata. Poznat po svojim dinamičnim nastupima i besprijekornim produkcijskim vještinama, XDB nastavlja pomicati granice elektroničke glazbe, što ga čini preporukom za svakog techno entuzijasta.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).