Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Rejvitalizacija after party w/ Roe Deers, DaYes & Ana

Rejvitalizacija after party w/ Roe Deers, DaYes & Ana

location-iconAQUARIUS Klub, Zagreb

Dragi posjetitelji, Mastercard vas časti s 10% popusta za sva plaćanja Mastercard karticama! Prilikom kupnje ulaznica, u kućicu za unos promotivnog koda upišite kod: "Mastercard10". NAPOMENA - Popust je važeć isključivo za plaćanje Mastercard karticama.

Rejvitalizacija after party w/ Roe Deers, DaYes & Ana

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regular

1.00 EUR

15.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rejvitalizacija after party w/ Roe Deers, DaYes & Ana, 21.09.2024. - 22.09.2024. u AQUARIUS Klub, Zagreb

Rejvitalizacija je glazbena konferencija kojoj je tematski fokus prvog izdanja ekonomija noćnog života. Nakon cjelodnevne priče, učenja i druženja red će doći i na kvalitetan ples, a tu nastupa službeni after eventa.

Glavna zvijezda večeri bit će Roe Deers, glazbenik koji ima bazu u Vilniusu u Litvi. Rezident je tamošnjeg dobro poznatog kluba Opium, koji je sama žila kucavica sve prepoznatije i vrlo specifične baltičke scene. Svoj klub je predstavljao na brodu ovogodišnjeg izdanja Dekmantel Selectorsa, a bablje ljeto će pozdraviti upravo s nama u Aquariusu.

Njegova je glazba čudnovata, puna iznenađenja i vođena nepredvidljivim formulama, a svoju rokenrol elektroniku do sada je izdavao na labelima kao što su Omnidisc, Nein Records i Throne Of Blood imprints. Njegovo stvaralaštvo možda najbolje opisuju eklektični editi, ali i mixtapeovi, kojih je samo na Soundcloudu objavio oko 80. Ako je istinita ona izreka da je za savladavanje vještine potrebno uložiti deset tisuća sati, Roe Deers je sigurno više puta postao majstor svojeg zanata.

Za uvod u večer zadužena je Ana. Ova Čakovčanka godinama je prisutna na tamošnjoj i zagrebačkoj sceni, a u glazbu je zaljubljena preko glave. Sreću poistovjećuje s plesanjem, a u posljednje vrijeme sve ju više veseli kad se nađe iza pulta. Jednako su oduševljeni i oni s druge strane, plesači koje osvaja svojom eklektičnom, žanrovski neopterećenom selekcijom.

Program zatvara Neno, koji za ovu priliku vadi svoj imenom dijametralno suprotan after ego DaYes, što je ozbiljna prijetnja mogućnosti da nitko od prisutnih neće htjeti otići doma. Jedan je od onih koji u setove stavljaju osjećaje, pri tome ostavljajući svoj prepoznatljivi zvučni pečat neovisno o tome je li publiku odlučio glazbom povesti u meke oblake, divlje džungle ili mračne podrume.

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.