Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

PREKID PREKO VEZE (Kazalište Moruzgva) @ Kapela ( KUK )

PREKID PREKO VEZE (Kazalište Moruzgva) @ Kapela ( KUK )

location-iconDom kulture Kapela, Kapela

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica

1.00 EUR

Hvala Vam na kupnji ulaznica i vidimo se na KUK-u ( Kazalište u Kapeli ).
Ako možete pomozite nam u izgradnji kulturnog centra Kerekesh Teatar u Varaždinu i donirajte koliko možete klikom na link: https://bonafidesinvest.eu/hr/campaign/doniraj-za-kulturni-centar/
Hvala Vam od srca!

10.00 EUR

Hvala Vam na kupnji ulaznica i vidimo se na KUK-u ( Kazalište u Kapeli ).
Ako možete pomozite nam u izgradnji kulturnog centra Kerekesh Teatar u Varaždinu i donirajte koliko možete klikom na link: https://bonafidesinvest.eu/hr/campaign/doniraj-za-kulturni-centar/
Hvala Vam od srca!

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PREKID PREKO VEZE (Kazalište Moruzgva) @ Kapela ( KUK ), 29.10.2024. u Dom kulture Kapela, Kapela

 Kazalište Moruzgva predstavlja novu komediju PREKID PREKO VEZE – europski hit koji je očarao publiku u produkcijama diljem kontinenta, ali i šire, po prvi put stiže na naše prostore! Ova neodoljiva komedija vodi vas u svijet neobične agencije specijalizirane za iznimno teške razgovore o prekidu veza umjesto vas koja obećava besprijekornu uslugu, pružajući vam jedinstvenu kombinaciju nezaboravnog humora, nevjerojatnih situacija i nepredvidivih preokreta.

U srcu ove predstave krije se nešto potpuno novo – postromantična komedija koja hrabro istražuje ono što se događa kada dođe trenutak da moramo priznati i sebi i partneru: “Gotovo je!” Autor TRISTAN PETITGIRARD, dobitnik prestižne Molièreove nagrade, donosi modernu verziju romantične komedije, obogaćenu smijehom, nesporazumima i neprestanim preokretima. Ova europska hit predstava proizašla iz pera renomiranog francuskog autora, redatelja i glumca postala je nezaobilazna među ljubiteljima kazališta diljem Europe.

Glumačku postavu čine Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić, dobro poznata lica komedije, svi redom nagrađeni prestižnom Nagradom hrvatskog glumišta. Ova iznimna ekipa donosi smijeh i vrhunsku izvedbu pod redateljskom palicom velikog hrvatskog redatelja KREŠIMIRA DOLENČIĆA.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravno kazališno iskustvo koje će vas osvojiti smijehom i provesti kroz turbulentne vode ljubavnih prekida!

 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.