[OTKAZANO] Predstavljanje Smjernica za izradu elaborata iskolčenja građevine

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Predstavljanje Smjernica za izradu elaborata iskolčenja građevine, 03.06.2024.

Predstavljanje Smjernica za izradu elaborata iskolčenja građevine i iskolčenje građevine te Predložaka za potrebe stručnih geodetskih poslova prostornog uređenja i gradnje

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije organizira predavanje na temu Smjernica za izradu elaborata iskolčenja građevine i iskolčenje građevine, te Predložaka za potrebe stručnih geodetskih poslova prostornog uređenja i gradnje. Predavanje će održati predsjednik Odbora za etiku, stručna pitanja i propise HKOIG g. Marko Mlinarić, dipl.ing.geod. Ovim predavanjem će se predstaviti navedene Smjernice i Predlošci te će se prezentirati njihov sadržaj kao i razlozi za njihovo donošenje.

Prisustvovanje je omogućeno putem Adobe Connect platforme HKOIG, u ponedjeljak, 3. lipnja 2024. godine s početkom u 13.00 sati.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 3. lipnja 2024. do 10.00 sati, nakon čega će polaznici putem maila dobiti upute za pristup.

Ovo predavanje uvršteno je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu, i vrednovano sa 2 (dva) akademska sata iz Područja 1 - Područje primjene zakonodavstva.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.