Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

PMI Forum 2024:

PMI Forum 2024: "Project Manager Next" - gdje je (nestao) čovjek?

location-icondvorana Aula Magna, 3. kat, Zagreb

PMI Forum 2024:

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Konferencijski dan x 14.11.2024 - Early Bird (16.09. - 27.09.)

1.50 EUR

281.25 EUR

Paket 1 - Konferencijski dan + 1 radionica -Early Bird (16.09.-27.09.)

1.50 EUR

487.50 EUR

Paket 2 - Konferencijski dan + 2 radionice - Early Bird (16.09.-27.09)

1.50 EUR

656.25 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Prijava odnosno registracija za PMI Forum 2024: "Project Manager Next" - gdje je (nestao) čovjek?, 14.11.2024. u dvorana Aula Magna, 3. kat, Zagreb

XVIII. PMI FORUM 2024 u organizaciji PMI Hrvatska, neprofitnog udruženja profesionalnih voditelja projekata u Hrvatskoj, dijelom međunarodnog Project Management Institute-a (pmi.org), najvećeg svjetskog udruženja za projektni menadžment.

Future of Project Management Profession – "Project Manager Next" - gdje je  (nestao) čovjek?

  • Razgovarat ćemo o tome kako umjetna inteligencija utječe na naše poslove i profesiju voditelja projekata, na koji način nas mijenja i koje prilagodbe zahtjeva te što sadašnji i budući mladi voditelja projekata mogu očekivati na tržištu rada.
  • Pridružite nam se na 18. PMI Forumu gdje ćemo zajedno razgovarati o novim vještinama, najboljim praksama, projektnim perspektivama, budućim zahtjevima, trendovima i međuovisnostima.
  • Eksperti iz raznih stručnih područja područja podijelit će svoja gledišta, znanje i iskustvo kako bi inspirirali oblikovanje budućnosti s projektnim menadžmentom!
  • Ne propustite najveći projekt menadžment događaj u regiji na kojem ne nedostaje prilika za networking, druženje i razmjenu ideja!

Za više detalje posjetite https://www.pmi-croatia.hr/

PMI Hrvatska tim

Novo – Uber popust za sudionike konferencije – detalji na ulaznici

Kotizacije i popusti nakon 27.09. do 12.11.2024.

  • Popust za članove PMI Hrvatska 20% - potreban PMI ID i kod za popust koji će biti dostupan na web stranci www.pmi-croatia.hr na dijelu za članove (potreban login), dok članovi drugih PMI chaptera trebaju poslati mail na [email protected]  za kod za popust.
  • Popust za grupe od 5 i više sudionika iz iste organizacije: 10% - potrebna prijava s popisom sudionika na [email protected] za ponude i kod za popust. Napomena: članovi uz svoj redovni popust unutar grupe ostvaruju dodatnih 5% popusta (20%+5%).
  • Popust za studente i besplatna radionica (4.) – potrebna potvrda o statusu studenta i kod za popust – javiti se osobno na [email protected]

Za sva pitanja, sponzorstva i komercijalne ponude obratite se na [email protected] 

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.