Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

Season Opening w/ Marcel Dettmann, Stellarcompanion, Insolate.

Season Opening w/ Marcel Dettmann, Stellarcompanion, Insolate.

location-iconPeti kupe, Zagreb

Season Opening w/ Marcel Dettmann, Stellarcompanion, Insolate.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Season Opening w/ Marcel Dettmann, Stellarcompanion, Insolate., 06.09.2024. - 07.09.2024. u Peti kupe, Zagreb

Nova sezona – nova iznenađenja! Peti Kupe od jeseni donosi još uzbudljiviji program uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Izreku „po jutru se dan poznaje“ potvrdit će eksplozivni line up otvorenja sezone u petak, 6. rujna. Moćan zvuk donose Marcel Dettmann, Stellarcompanion i Insolate!

DJ i producent Marcel Dettmann prepoznat je kao jedan od najutjecajnijih zagovornika suvremenog techna. Nadasve povezan s berlinskim institucijama kao što su Berghain i Hard Wax, Dettmann je ostao vjeran svojim korijenima dosljedno inovirajući elektroničku glazbu, a posebno integracije vizualne umjetnosti i techna. Odrastao u bivšem DDR-u, rano je razvio strast prema elektronici, uz new wave, post-punk i industrijsku glazbu kao svoje najjače utjecaje – mnogo prije nego što je otkrio i totalno uronio u techno.

DJ-ica, slikarica, pjevačica i glumica Marija Šević poznata je pod aliasom Stellarcompanion. Ova multikreativka rezidentica je Radija D59B, gdje jednom mjesečno predstavlja svoje izbore u emisiji To the Stars. Rezidentna je DJ-ica u klubu Karmakoma te članica Beyond House, kolektiva specijaliziranog za eklektičnu elektroničku glazbu na zabavama diljem Beograda.

Još jedna, dobro nam poznata dama podarit će beskompromisan zvuk. Sunčica Barišić – Insolate kao malo tko definira hrvatsku techno scenu, stječući i međunarodno priznanje kao cijenjena DJ-ica i producentica. Osvojila je već pozornice kao što su Tomorrowland, Exit, Dimensions, Berghain ili Rex, a u posljednje vrijeme i Peti Kupe svojim vrućim serijalom Hush!

Vruće će prije večernjeg partyja biti i na terasi kluba gdje nas već od predvečernjih sati očekuje opušteni uvod uz DJ-e i druge poslastice. Od sumraka do zore – najbolja je formula za otvaranje sezone!

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.